Annesini boğazından bıçakladı, bir aile faciası ortaya çıktı!

TAKİP ET

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde büyük bir aile faciası yaşandı. Çocuk annesini boğazından bıçaklayarak öldürdü. Acılı baba saatlerce kendine gelemedi…

Reklam
Reklam

Anne çocuğunun tartışmalarını duyan komşular yardım için kapıya gittiler, kapıya geldiklerinde gördükleri karşısında donup kaldılar!

Elinde bıçakla kapıyı açtı

Olayın yaşandığı evde anne ve oğlunun seslerini duyan komşular evin kapısını çaldı. Kapı açıldığında gerçekle yüzleştiler! Çocuk elinde bıçakla kapıyı açtı, olaya tanık olan komşular hemen çocuğu yakalayarak polis ekipleri ve ilk yardım ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri oğlu göz altına alırken sağlık ekipleri ise olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen anneyi hayata döndüremedi.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde Yeşilbahçe Mahallesi’nin 1468 sokağında bulunan 4 katlı apartmanın ikinci katında meydana gelen olayda anne alışverişten geldikten sonra sebebi bilinmeyen bir olaydan tartışma sesleri yükseldi. Sonrasında çocuk annesinin boğazını bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı göz altına alınırken anne olay yerinde hayatını kaybetti. Acılı baba ise saatlerce kendisine gelemedi.