Antalya'da feci kaza! 3 yaşındaki çocuk kurtarılamadı..

TAKİP ET

Antalya Kepez'de meydana gelen bir trafik kazasında 3 yaşındaki Ali Kayatepe isimli bir çocuk hayatını kaybetti. Çocuğunun cenazesini almaya giden acılı annenin feryatları yürekleri dağladı.

Reklam
Reklam

Korkunç kaza Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı olan Kirişçiler yolunda meydana geldi. Dün akşamüzeri meydana gelen kazada edinilen bilgilere göre yolun kenarında ailesiyle piknik yapan 3 yaşındaki Ali Kayatepe bir anda yola fırladı. O sırada yolda seyir halinde olan H.Y.'nin kullandığı 07 AJN 754 plakalı araç küçük çocuğa hızla çarptı. Aile hemen durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirirken kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri küçük Ali'yi babası ve diğer vatandaşların yardımıyla aracın altından sıkıştığı yerden çıkardılar.



Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrolde minik Ali'nin hayatını kaybettiği belirlenirken Ali'ye çarpan aracın sürücüsü ise olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay yeri ve savcılık incelemesi sonrası Ali Kayatepe'nin cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.



ANNEDEN YÜREK YAKAN FERYAT!

Küçük çocuklarının cenazesini almak için morg önüne gelen anne Fatoş Kayatepe ile baba güçlükle ayakta dururken annenin oğlunu son bir kez görmek için morga doğru koşması ve koşarken de 'Ali'm. İçim yanıyor kuzum' demesi duyanların yüreklerini dağladı.

 

antalya kepez Ali Kayatepe trafik kazası