Antalya'da halk plajında iğrenç olay! Yabancı uyruklu şahıs kadınların fotoğrafını çekerken yakalandı

TAKİP ET

Antalya'da bir halk plajında meydana gelen olayda yabancı uyruklu bir şahsın soyunma kabinlerinin de üstünü değişen kadınların fotoğraflarını çektiği iddia edildi. Yabancı uyruklu şahıs bir genç tarafından yakalanıp dövülürken, iğrenç olayın detayları da ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Antalya'nın Konyaaltı plajında bugün meydana gelen olayda kadınların üstlerini değiştirdiği soyunma kabinlerinin içinin fotoğrafını çektiği öne sürülen yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Bir genç tarafından yakalanan şahıs dakikalarca dövüldü.
 

Soyunma kabinindeki kadınların fotoğrafını çekti


İddiaya göre Antalya'nın dünyaca ünlü Konya plajında meydana gelen olayda yabancı uyruklu şahsın kadınların fotoğrafını çektiğini fark eden bir genç şahsı yakaladı. Soyunma kabininde kadınları görüntüleyen yabancı uyruklu şahıslar dövmeye başlayan genç çevredekiler den de destek gördü. Bu sırada kimliği belirsiz kişi kendisini döven gencin elinden kurtulmaya çalıştı.

Cep telefonu kamerası ile kaybedildi


Bu sırada şahsı darbeden genç "Başa alır mısın, ne yaptığını söyler misin? Bağır, söyle; fotoğraflarını çektiğini söyle. Gel buraya gel, söyle 'Fotoğrafını çektim' de" diye bağırmaya başladı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yabancı uyruklu kişiyi gözaltına aldı.