Antalya'da üzeri kirli diye işçiyi aracına almamıştı! Cezası belli oldu..

TAKİP ET

Antalya'da üzerinin kirli olması nedeniyle işçiyi bagajda taşıyan patron tüm Türkiye'nin tepkisini toplamıştı. Patron ve işçi arasında şikayetlik biri durum olmasa da patronun cezası belli oldu.

Reklam
Reklam

Antalya'da inşaat firması olan bir kişinin, işçisini alışverişe götürürken arabasının bagajında taşımıştı. Bir başka çalışan tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntüler de sosyal medyada yayımlanmıştı.


Tüm Türkiye'nin tepkisi toplayan görüntülerde Gazipaşa ilçesinde bulunan yapı marketin önüne gelen bir aracın bagaj kapağının açıldığı ve içerisinden bir işçinin çıktığı görüldü. Alışveriş yapıldıktan sonra tekrar bagaja binen işçinin bagaj kapağını ise bir vatandaşın kapattığı anlaşıldı.


Görüntülerin sosyal medyada yayılması sonrasında ise Savcılık tarafından verilen talimatla kamera kayıtları polis tarafından incelendi. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kayıtları inceledikten sonra hem işverene hem de işçiye ulaştı.


ŞİKAYETÇİ OLMADI!

Polise ifade veren işçinin işvereninden şikayetçi olmadığı öğrenilirken, iş yeri sahibine Trafik Tescil Büro Amirliği tarafından, aracı dışında yolcu taşıması nedeniyle 1665 lira para cezası uygulandı.
 

antalya üzeri kirli işçi patron para cezası