Antalya'da yeni doğan bebeği 5. kattan atarak öldürdüler

TAKİP ET

Antalya'da kan donduran olay nokta bir apartmanın girişinde poşet içerisinde yeni doğmuş bir kız çocuğuna ait ceset gören vatandaşlar durumu Polise haber verdi. Olay yerinde yapılan inceleme sonrasında bebeğin 5. katındaki daireden atıldığı değerlendirildi. Gürcistan uyruklu anne ve kızını gözaltına alındığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Antalya'nın Alanya ilçesinde Konaklı Mahallesi'nde bir apartmanın girişinde poşet içinde yeni doğan bebek cesedi bulan Sakinleri durumu Polise haber verdi. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede yeni doğan kız bebeğe ait ceset olduğunu belirledi.

Gürcistan uyruklu anne kız gözaltına alındı

Olay yerinde yapılan inceleme sonrasında bebek cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Yapılan incelemelerde bebeğin apartmanın 5. katındaki dairenin penceresinden atıldığının değerlendirildiği öğrenildi. Jandarma ekipleri tarafından ismi açıklanmayan Gürcistan uyruklu anne ve kızın gözaltına alındığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Anne ve kızın gözaltına alındıkları sırada rahat tavırları da dikkatlerden kaçmadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.