Antalya'daki yurt aşçısından kan donduran vahşet! Öğrencinin başını vücudundan ayırdı

TAKİP ET

Antalya'da özel bir öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İhsan Güney (38) isimli bir kişi, üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un (18) başını satırla kesti ve vücundan ayırdığı başı öğrencinin gösünün üzerine koydu. Kan donduran olay yurdun yemekhanesinde gerçekleşti.

Reklam
Reklam

Antalya'da bulunan İlim ve Kültür Derneği'ne ait 4 katlı öğrenci yurdunun yemekhanesinde korkunç bir olay meydana geldi. Öğlen saat 14.30 sularında meydana gelen vahşet olay duyanların kanını dondurdu.



Kepez ilçesindeki Alim Derneği olarak bilinen özel öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İhsan Güney isimli bir kişi henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada İhsan Güney, Mehmet Sami Tuğrul'u duvara dayadı ve satırla saldırmaya başladı. Öğrencinin başını keserek vücudundan ayıran İhsan Güney, kestiği başı öğrencinin göğsünün üzerine vurdu ve "Deccal'i vurdum" diyerek bağırdı.



Korkunç olaya şahit olan diğer öğrencilerden birisi hemen yemekhanenin kapısını kapatarak kilitledi ve durumu polise bildirdi. Yapılan ihbar üzerine kısa sürede öğrenci yurduna gelen polis, İhsan Güney'i yakalayarak gözaltına alırken İhsan Güney'in kısa süre önce yurtta işe başladığı öğrenildi. Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliğine götürülen İhsan Güney sorguya alınırken, polisin olay yerinde başlattığı inceleme devam ediyor.



Talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Mehmet Sami Tuğrul'un ise okulda kendi halinde sessiz biri olarak tanındığı öğrenildi.

 

antaya öğrenci yurdu öğrencinin başını kesti aşçı İhsan Güney Mehmet Sami Tuğrul