Antalya tramvayında acemi örümcek adam sosyal medyaya damga vurdu

TAKİP ET

Antalya'da tramvayda, akrobasi gösterisi yapmaya çalışan Örümcek Adam kıyafetli genç sosyal medyanın gündemine oturdu. Acemi Örümcek Adam tramvayda ters takla attığı sırada yüzüstü yere düştü. Cep telefonu ile kayıt altına alınan görüntüler ise sosyal medyada viral oldu.

Reklam
Reklam

Antalya’da Örümcek Adam kıyafetli bir genç kentin birçok farklı noktasında akrobasi görüntüleri yapıyordu. Son olarak tramvayla görüntülenen gencin gösterisi hüsranla sonuçlandı. Hareket halinde olan tramvayda ters takla atmak isteyen genç bir anda yere yapıştı. O sırada tramvayda bulunanlar gülme krizine girerken olanlar cep telefonu kamerasıyla da kayıt altına alındı.

Yolcular gülme krizine girdi

Antalya’da Örümcek Adam kostümü ile tramvaya binen bir genç kendisini izleyen vatandaşlara gösteri yapmak istedi. Genci izleyenler arasında küçük çocuklarda yer alırken tramvay hareket halindeyken ters takla atmak istediği sırada gösterisi hüsranla sonuçlandı. Yolcuların bakışları arasında bir anda yere düşen genç, kendini toplayıp hemen ayağa kalktı. Ancak bu sırada göre yolcular gülme krizine girdi. Genç kendisini kaydeden yolculara seslenerek, bunu çekmeyin iyi değildi ifadelerini kullandı. Sonrasında ters takla atmayı yeniden deneyen genç bu defa başarıyla gerçekleştirdi.