Antalyaspor Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Antalya Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Antalyaspor Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle,Bein Sports 1 Antalya Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın golleri, Antalya Karagümrük özet Bein Sports, Antalyaspor Fatih Karagümrük maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta maçında Antalyaspor Fatih Karagümrük ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de geçen hafta Hatayspor deplasmanında 2-0 kazanarak haftalardır devam eden galibiyet hasretine son veren Antalyaspor Fatih Karagümrük karşısında da kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Öte yandan hafta Türkiye Kupası’nda müthiş bir maç oynayarak Konyaspor’u sahasında 5-4 ile geçen ve Süper Lig’de oynadığı son maçta yine evinde Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup eden Fatih Karagümrük Antalyaspor deplasmanında da kazanarak iyi gidişine devam etmek istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. İki moralli takım olan Antalyaspor ile Fatih Karagümrük’ün karşılaşmasında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı günün merak edilen konuları arasında bulunuyor. Futbol severler ise Antalyaspor Fatih Karagümrük maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Antalyaspor Fatih Karagümrük Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Antalyaspor Fatih Karagümrük maçı bugün saat 16.00’da Yeni Antalya Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Antalyaspor Fatih Karagümrük Maçı Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Antalyaspor Fatih Karagümrük maçı hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Emre Eyisoy ve Çağlar Uyarcan üstlenecek.
Antalyaspor 5 Eksikle Sahada Olacak
Süper Lig’de bugün Fatih Karagümrük ile sahasında kozlarını paylaşacak olan Antalyaspor haftalardır süren galibiyet hasretinin ardından geçen hafta Hatayspor deplasmanında aldığı 2-0’lık galibiyetle rahat bir nefes almıştı. Akdeniz ekibi Fatih Karagümrük maçını da kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Ev sahibi ekipte Ufuk Akyol, Harun Alpsoy, Veysel Sarı, Boffin ve Güray Vural kritik maçta forma giyemeyecek.
Karagümrük 2 Oyuncusundan Yoksun
Süper Lig’de bugün Antalyaspor deplasmanında 3 puan kovalayacak olan Fatih Karagümrük hafta içi oynanan Türkiye Kupası son 16 turu maçında Konyaspor’u evinde müthiş geçen karşılaşma sonunda 5-4 ile geçmeyi başarmış ve çeyrek finale yükselmişti. Kırmızı siyahlı takım Antalyaspor maçında da galip gelerek kupanın ardından ligde de galip gelmek istiyor. Konuk ekipte Pesic ve Kerim Frei Antalyaspor maçının kadrosunda yer almayacak. 
Antalyaspor - Fatih Karagümrük muhtemel 11'ler:
Antalyaspor: 
Ataberk, Bünyamin, Naldo, Floranus, Doğukan, Fernando, Poli, Fredy, Ndao, Doğukan, Luiz Adriano
Fatih Karagümrük: Viviano, Salih, Biraschi, Zukanovic, Caner, Biglia, Bistrovic, Emre Mor, Toure, Ahmed Musa, Borini
Antalyaspor Fatih Karagümrük maçı özeti için tıklayınız

Antalyaspor Fatih Karagümrük Antalya Karagümrük özet BeinSports Antalyaspor Fatih Karagümrük maçı özeti Spor Toto Süper Lig 25. hafta