Antalyaspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Antalya - FB youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Antalyaspor Fenerbahçe maçının başlama vuruşu büyük bir heyecanla bekleniyor. Maç öncesinde futbol severler internet üzerinden Antalyaspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 1 Antalya - FB youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 21. hafta maçında Antalyaspor Fenerbahçe ile bugün evinde kozlarını paylaşacak. Süper Lig’de geçen hafta evinde Adana Demirspor’a 2-1 kaybederek taraftarının tepkisini çeken Fenerbahçe yeni teknik direktörü İsmail Kartal önderliğindeki ilk maçı olan Antalyaspor karşılaşmasında kazanarak geleceğe umutla bakmak istiyor. Öte yandan son 4 maçında kazanamayan ve geçen hafta Göztepe deplasmanından 4-0’lık ağır bir mağlubiyetle dönen ev sahibi Antalyaspor Fenerbahçe karşılaşmasında mutlak 3 puan hedefliyor. Bu önemli karşılaşma öncesinde her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Antalyaspor Fenerbahçe maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı merak konusu oldu. Futbol severler ise Antalyaspor Fenerbahçe maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Antalyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanacak olan Antalyaspor Fenerbahçe maçı bugün saat 19.00’da Yeni Antalya Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Antalyaspor Fenerbahçe Maçının Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanacak olan Antalyaspor Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Ekrem Kan yapacak. Maçın VAR koltuğunda ise Hakan Ceylan oturacak.
İsmail Kartal Bir Kez Daha Yuvasında
Uzun bir aranın ardından bir kez daha Fenerbahçe’ye dönen teknik direktör İsmail Kartal sarı lacivertlilerdeki ikinci dönemine Antalyaspor maçıyla beraber başlayacak. Tecrübeli teknik adam bu maçın sezonun kalanı için bir dönüm noktası olduğuna inanıyor. 
Antalyaspor Artık Kazanmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile evinde kozlarını paylaşacak olan Antalyaspor son dönemde formsuz bir performans gösteriyor. Akdeniz ekibi Fenerbahçe karşısında 3 puan kazanarak 4 maç aradan sonra galip gelmenin hesaplarını yapıyor. 
Fenerbahçe’de Sakatlar İyileşiyor
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile mücadele edecek olan Fenerbahçe’de sakat oyuncuların iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sarı lacivertlilerde Crespo, Gustavo ve Berisha sakatlıklarını atlattı ve maç kadrosunda kendilerine yer buldu. Kaleci Altay Bayındır ile Mert Hakan ise sakatlıkları sebebiyle bu akşamki maçta olmayacak.
Antalyaspor’da 4 Eksik Bulunuyor
Spor Toto Süper Lig’de bugün Fenerbahçe’yi evinde konuk edecek olan Antalyaspor’da bu maç öncesi 4 eksik bulunuyor. Akdeniz ekibinde Bahadır Öztürk, Doğukan Nelik, Ufuk Akyol ve Harun Alpsoy Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.
Antalyaspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler:
Antalyaspor: 
Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Kudryashov, Poli, Fredy, Güray, Gökdeniz, Doğukan Sinik, Mukairu
Fenerbahçe: Berke, Ferdi, Kim, Tisserand, Osayi, Zacj, Sosa, İrfan, Mesut, Pelkas, Serdar Dursun
Antalyaspor Fenerbahçe maç özeti için tıklayınız
 

Antalyaspor Fenerbahçe Antalya FB maç özeti Spor Toto Süper Lig Bein Sports Süper Lig