Antalyaspor Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 4 Antalya Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Antalya Gaziantep maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 2 Antalya Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın golleri, Antalyaspor Gaziantep FK özet Bein Sports, Antalya Gaziantep maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta maçında Antalyaspor Gaziantep FK ile evinde kozlarını paylaşacak. Süper Lig’de geçen hafta Çaykur Rizespor’a 2-1 kaybeden Antalyaspor Gaziantep FK maçını kaybederek taraftarının gönlünü almak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de geçen hafta Beşiktaş’a 1-0 kaybederek haftalar sonra mağlup olan Gaziantep FK ise Antalyaspor deplasmanında galip gelerek yeniden çıkışa geçmek istiyor. Futbol severler ise Antalyaspor Gaziantep FK maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Antalyaspor Gaziantep FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Antalyaspor Gaziantep FK maçı bugün saat 16.00’da Yeni Antalya Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 4 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Antalyaspor Gaziantep FK maçında Yasin Kol düdük çalacak.
Antalyaspor 4 Eksikle Sahada
Süper Lig’de bugün evinde Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak olan Antalyaspor haftalardır yaşadığı puan kayıpları sebebiyle düşme hattına kadar geriledi. Akdeniz ekibi Gaziantep FK’yı yenerek rahat bir nefes almak istiyor. Ev sahibi ekipte Harun Alpsoy, Ufuk Akyol, Doğukan Nelik ve Güray Vural maç kadrosunda yer almayacak.
Gaziantep FK’da 5 Eksik Var
Süper Lig’de haftalardır kaybetmeyen fakat son hafta  deplasmanda Beşiktaş’a 1-0 kaybederek bu serisini sonlandıran Gaziantep FK bugün oynayacağı Antalyaspor maçını kazanarak yeni bir seri başlatmak istiyor. Konuk ekipte Caulker, Mendyl, Mirza Cihan, Vetrih ve Muhammet Demir Antalyaspor deplasmanında forma giyemeyecek.
Antalyaspor - Gaziantep FK muhtemel 11'ler:
Antalyaspor: 
Boffin, Veysel, Kudryashov, Naldo, Ribeiro, Poli, Bünyamin, Eren, Doğukan, Ghacha, Wright
Gaziantep FK: Günay, Tosca, Ertuğrul, Djilobodji, Recep, Furkan, Doğan, Oğuz, Sagal, Maxim, Figueiredo
Antalyaspor Gaziantep FK maç özeti için tıklayınız

Antalyaspor Konyaspor maç özeti Antalya Konya Spor Toto Süper Lig