Antalyaspor Giresunspor maç özeti ve golleri izle | A Spor Antalya - Giresun youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Antalyaspor Giresunspor ile evinde karşı karşıya gelecek. Kritik karşılaşma öncesinde insanlar internet üzerinden Antalyaspor Giresunspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte A Spor Antalya - Giresun youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarı sona erdi ve gözler Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarına çevrildi. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarında heyecan bugün başladı. Günün önemli maçlarından birisi olan Antalyaspor Giresunspor maçı izleyenlerin merak ettiği karşılaşmalardan birisi. Süper Lig’de son maçında deplasmanda Galatasaray’a 2-0 yenilen Antalyaspor Giresunspor karşısında kazanarak teselli bulmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de oynadığı son maçta evinde Hatayspor’a 1-0 kaybeden Giresunspor Antalya deplasmanına bir üst tura çıkmak için gelecek.  Futbol severler ise Antalyaspor Giresunspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor. 
Antalyaspor Giresunspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşması olan Antalyaspor Giresunspor maçı bugün saat 17.00’de Antalya Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu karşılaşma maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Antalyaspor Giresunspor Maçı Hakemi Açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur’unda oynanacak olan Antalyaspor Giresunspor maçını Fırat Aydınus yönetecek.
Antalya ile Giresun’un 3. Kupa Randevusu
Lig ve kupa beraber olmak üzere toplamda 10 kez karşılaşan Antalyaspor ile Giresunspor kupada 3. kez kozlarını paylaşacak. Geride kalan 2 karşılaşmada da Antalyaspor galip gelmeyi başardı. 
Antalya’da 2 Eksik Var
Antalyaspor’da Giresunspor maçı öncesi 2 eksik bulunuyor. Rotasyonlu bir kadroyla sahada olması beklenen  Akdeniz temsilcisinde Doğukan ve Ufuk maç kadrosunda yer almayacak.
Giresunspor Rotasyonlu Kadrosuyla Sahada Olacak
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında deplasmanda Antalyaspor’a konuk olan  Giresunspor’da Erol Akdağ’ın sakatlığı devam ediyor. 25 yaşındaki oyuncu Antalya deplasmanında sahada olmayacak.
Antalyaspor Giresunspor maç özeti için tıklayınız
 

Antalyaspor Giresunspor Antalya Giresun maç özeti Türkiye Kupası A Spor