Antalyaspor Kasımpaşa maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Antalya Kasımpaşa youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçında Antalyaspor Kasımpaşa ile evinde karşı karşıya gelecek. İnsanlar ise internet üzerinden Antalyaspor Kasımpaşa maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 2 Antalya Kasımpaşa youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 18 hafta maçında Antalyaspor Kasımpaşa ile evinde karşı karşıya gelecek. Geçen hafta lig ikincisi Konyaspor’a deplasmanda 1-0  yenilen Antalyaspor Kasımpaşa karşısında galip gelerek 3 puanın sahibi olmak ve taraftarının gönlünü almak istiyor. Öte yandan ligde 6 maçtır galibiyet alamayan Kasımpaşa ise Antalyaspor deplasmanında kazanarak galibiyet hasretine artık son vermenin hesaplarını yapıyor. Futbol severler ise Antalyaspor Kasımpaşa maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Antalyaspor Kasımpaşa Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak olan Antalyaspor Kasımpaşa maçı bugün saat 17.00’de Antalya Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli mücadele maç saatinden itibaren canlı olarak Bein Sports 2 ekranlarında olacak. Antalyaspor Kasımpaşa maçında hakem olarak Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.
Antalyaspor’da Taraftarından Özür Dilemek İstiyor
Evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Antalyaspor bu maçta galip gelerek taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor. Akdeniz ekibinde Enzo Crivelli, Hakan Özmert, Doğukan Nelik, Ufuk Aksoy ve Harun Alpsoy maç kadrosunda yer almayacak.
Kasımpaşa Galibiyet Hasretine Son Vermek İstiyor
Bugün deplasmanda Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak olan Kasımpaşa 6 maçtır süren galibiyet hasretine artık son vermenin peşinde olacak. Konuk ekipte Bruma, Sadiku, Dirar ve Tarkan Serbest Antalya deplasmanında forma giyemeyecek.
Antalyaspor - Kasımpaşa muhtemel 11'ler:
Antalyaspor:
Boffin, Bünyamin, Veysel, Kudriashov, Naldo, Güray, Poli, Milosevic, Doğukan Sinik, Amilton, Mukairu
Kasımpaşa: Harun, Hadergonaj, Donk, Brecka, Eren, Doğucan, Travnik, Yusuf, Eysseric, Jorgensen, Umut
Antalyaspor Kasımpaşa maç özeti için tıklayınız

Antalyaspor Kasımpaşa Antalya Kasımpaşa maç özeti Spor Toto Süper Lig