Antalyaspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Antalya - TS youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor Trabzonspor ile evinde kozlarını paylaşacak. Maç öncesinde insanlar internet üzerinden Antalyaspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 1 Antalya - TS youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasının kritik karşılaşmasında Antalyaspor Trabzonspor ile sahasında karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de son 8 maçını kazanan ve rakiplerine fark atarak liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor’da hedef bu karşılaşmayı da galip bitirerek rakipleriyle aradaki puan farkını korumak olacak. Öte yandan Antalyaspor ise sahasında oynanacak olan bu maçı kazanarak rakibine ligdeki ilk kez yenilgi yaşatmak istiyor. Futbol severler ise Antalyaspor Trabzonspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırma yapıyor. 
Antalyaspor Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında oynanacak olan Antalyaspor Trabzonspor maçı 11 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Antalya Stadyumu’nda gerçekleşecek. Kritik karşılaşma maç saatinde Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 
Antalyaspor Trabzonspor Maçının Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında oynanacak olan Antalyaspor Trabzonspor maçında düdük çalacak olan hakem açıklandı. Bu önemli karşılaşmada Zorbay Küçük görev yapacak.
Trabzonspor’da Hedef Seriyi Devam Ettirmek 
Geçen sezon da dahil olmak üzere Spor Toto Süper Lig’de tam 28 maçtır bileği bükülmeyen Trabzonspor Antalyaspor deplasmanında kazanarak üst üste 9. galibiyetini almak istiyor. Karadeniz ekibinde sakatlığını atlatan Bakasetas’ın yeniden ilk 11’e döneceği tahmin ediliyor.
Antalya’da 26. Randevu
Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında kozlarını paylaşacak olan Antalyaspor ile Trabzonspor tarihlerinden 26. kez karşı karşıya gelecek. Antalya’da yapılan 25 maçta Trabzonspor 14 kez kazanırken Antalyaspor 6 kez kazandı. 5 maç ise berabere sonuçlandı.
Antalyaspor - Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri:
Antalyaspor:
Boffin, Veysel, Kudryashov, Bahadır, Bünyamin, Fredy, Poli, Güray, Gökdeniz, Mukairu, Doğukan
Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Edgar, Vitor Hugo, Peres, Berat, Hamsik, A.Ömür (Cornelius), Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny
Antalyaspor Trabzonspor maçı özeti için tıklayınız

Antalyaspor Trabzonspor Antalya TS maç özeti Spor Toto Süper Lig