Apple iPhone 14 ne zaman çıkacak? Tanıtım tarihi belli mi? Iphone 14 çıkış fiyatı ve çıkış tarihi

TAKİP ET

iPhone 13 çıkmasının üstünden çok zaman geçmemesine rağmen insanlar iPhone 14'ün çıkış tarihi internet üzerinden araştırmaya başladı. Peki Apple iPhone 14 ne zaman çıkacak? Tanıtım tarihi belli mi? İşte Iphone 14 çıkış fiyatı ve çıkış tarihi...

Reklam
Reklam

Apple’ın en son model akıllı telefonu iPhone 13 yaklaşık 1 ay önce piyasaya çıkarıldı. Fakat bir çok insan iPhone 13’ün çıkışının üzerinden çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen iPhone 14 çıkış fiyatı ve çıkış tarihi hakkındaki gelişmeleri takip etmeye başladı. Dünyada pek çok teknoloji bağımlısı ‘’Apple iPhone 14 ne zaman çıkacak? Tanıtım tarihi belli mi?’’ sorularının yanıtlarını bulmak üzere arama motorlarını şimdiden meşgul etmeye başladı bile.
Apple iPhone 14 Ne Zaman Çıkacak?
Apple’ın 2022 yılı içerisinde çıkaracağı tahmin edilen iPhone 14 modelleri hakkında şimdiden pek çok iddia ortaya atılmaya başlandı. Bazı iddialara göre iPhone 14’lerde önceki mini modellerinde yaşanan başarısız satış rakamları nedeniyle büyük ekranlar kullanılacak. Ortalama olarak 6,4 inçlik bir ekran boyutuna sahip olacağu düşünülen iPhone 14 modellerinin Pro, Max ve klasik model olmak üzere 3 farklı seçenekle geleceği ifade ediliyor.
Şu ana kadarki bütün iPhone modellerinde bulunan çentik ekran tasarımı iPhone 14 modelleriyle beraber tarihe gömülecek. Çentiksiz bir ekranla birlikte gelecek olan iPhone 14’lerde ekrana gömülü parmak izi ve öne bakan kamera gibi yeni özelliklerin gelmesi de gündeme gelebilir.
Arka kamera kısmında ise zaten oldukça başarılı olan Apple iPhone 14 modellerinde kamera içi ve dışında yapacağı iyileştirmelerle çıtayı iyice yükseğe çıkarmayı amaçlıyor. Ekranın altındaki hoparlör ve mikrofon ızgaraların titanyum alaşıma sahip olacağı da konuşulan konular arasında bulunuyor.
Apple IPhone 14 Tanıtım Tarihi Belli Mi?
A16 biyonik işlemcisi ve 5G teknolojisiyle beraber geleceği iddia edilen iPhone 14 modellerinin ne zaman çıkacağı konusunda Apple’dan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ünlü şirketin her sene yeni ıPhone modellerini tanıttığı göz önünde bulundurulduğu takdirde iPhone 14’lerin 2022 yılı içerisinde çıkması kesin gibi görünüyor. Kesin olan şu ki iPhone 14 modellerindeki yenilikler teknoloji severleri uzun bir aradan sonra şaşırtabilir.
 

apple iphone 14 apple iphone 14 ne zaman çıkacak iphone 14 çıkış fiyatı ve çıkış tarihi