Apple Türkiye'ye özel iPhone üretmeye hazırlanıyor

TAKİP ET

Türkiye'de dolar/TL kurunun etkisiyle artan iPhone fiyatlarına Apple çözüm bulmaya çalışıyor. Türkiye'de yükselen fiyatlar için uygun fiyatlı telefon üretimi yapmaya hazırlanan Apple, uygun fiyatlı iPhone modeli üzerinde çalıştığını açıkladı. Apple'ın bu açıklaması Türkiye'de de geniş yankı uyandırdı.

Reklam
Reklam

Apple, Türkiye’de döviz kurundan etkilenen müşterilerine yönelik yeni bir çalışmaya başladığını duyurdu. Açıklamaya göre Türkiye’ye özel ucuz iPhone üretilecek. Ucuz iPhone için kullanıcılar şimdiden heyecanlanmaya başladı. Türkiye için üretilen ucuz iPhone fiyatı da merak konusu oldu. Peki, Apple ucuz iPhone fiyatı ne kadar olacak?

Apple Türkiye'deki müşterileri için yeni bir karar aldığını duyurdu. Türkiye'de döviz kurlarında yaşanan artış nedeniyle iPhone fiyatları Bir Hayli artarken firma Türk kullanıcılar için elimi taşın altına koymaya hazırlanıyor. Alınan bilgiye göre ABD'li teknoloji devi Türkiye'ye özel ucuz iPhone üretimine başlıyor.
 

Ucuz iPhone için çalışmalar başladı


Döviz kurları nedeni ile iPhone cihazları ulaşmak Türkiye'de bir hayli zor hale gelirken Apple'ın satışlarının da önemli ölçüde düştüğü öğrenildi. Firma Bu nedenle herkesin ulaşabileceği fiyat aralığında cihaz geliştirmek için Çalışmalara başladı.
 

Ucuz iPhone fiyatı ne kadar olacak?


Döviz kurlarının etkisi ile Türkiye'de aşırı Yüksel iPhone fiyatları karşısında Apple'ın satışı rakamlarının önemli ölçüde azaldığı öğrenildi. Firma Bu nedenle bir çalışmaya başlarken satış rakamlarını yükseltmek amacıyla ucuz iPhone modeli için hazırlık yapıyor. Türkiye'de de heyecan yaratan bu haberin detayları için araştırmalar başladı. Özellikle Apple hayranları ucuz iPhone fiyatının ne kadar olacağını merak ediyor. Ancak firma tarafından henüz Bu konuda bir açıklama yapılmadı.