Apple TV+ The Shrink Next Door dizi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Birçok kişi tarafından yoğun ilgi gören platformlardan olan Apple TV'de bulunan dizilerden The Shirink Next Door merakları arttırdı. İzleyiciler tarafından sıklıkla sorulardan olan The Shirink Next Door konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu hakkında meraklar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

The Shrink Next Door, halihazırda belirttiğim gibi Marty isimli bunalımlı karakteri takip ediyor. “Gittikçe derinleşen, bölümler geçtikçe rahatsız edecek unsurlara bürünecek olan dizi” şeklinde lanse edilmesine anlam verilmeyen duygusal sekansların ardından gözler Marty’nin yeni terapisti Dr. Isaac “Ike” Herschkopf’a çevriliyor.
The Shirink Next Door dizi konusu
Martin Markowitz karakterine can veren Will Ferell ve Dr. Isaac HErschkopf’u canlandıran Paul Rudd, oldukça güzel iş çıkartmaktadır. Herschkopf’u anlatmak gerekirse kelimeler anlamsız kalabilir. Aile de yaşanan kayıplar ve sevgiliden ayrılma işleri oldukça can sıkıcı duruma gelmiştir. Bilindiği üzere terapist ve hasta ilişkileri her zaman sorunlu olmuştur. Hayatınız da yer verdiğiniz kişinin önemi ise oldukça fazladır. Karşınızdaki kişinin sizi gerçek anlamda değerli bulup bulmadığı asıl önemli olan konudur.
Dizi de görüldüğü üzere Herschkopff, Marty’i duygusal anlamda yollarlar çizerek olumlu şekilde kendi iradesiyle koruma altına alacaktır. Martin’in kalan aile bireyleri ile arasına çomak sokmasının yanı sıra onun bütün maddi gelirlerini üstüne almaya çalışacaktır. Onun zayıflığından, iyiliğinden, saflığından yararlanarak dünyanın en zengin insanları arasına ismini yazdıracaktır.
The Shirink Next Door dizisi fragmanı
Dizi oyuncuları ve karakterler

Paul Rudd – Dr. Isaac Herschkopf

Will Ferrell – Martin Markowitz

Kathryn Hahn – Phyllis Shapiro

Casey Wilson – Bonnie Herschkopf

Cornell Womack – Bruce

Gable Swanlund – Nancy

Sarayu Blue – Miriam

Kesia Brooke – Tracey ve diğer.

apple tv the shirink next door konusu the shirink next door fragmanı