Apple Watch 8'in tasarımı yayınlandı! Apple Watch 8 fiyatı ne kadar? Yeni modeller geliyor…

TAKİP ET

Apple'ın hızla piyasaya sürmek için hazırlandığı Apple Watch 8 tasarımı, fiyatı ve diğer detaylarıyla ilgili bilgiler gündeme geldi. Güvenilir isimler tarafından, yeni akıllı saati hakkında önemli ayrıntılar verildi.

Reklam
Reklam

Apple diğer yeni ürünleri için de tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor. Şirket, iPhone 14 serisini bir yandan hızla hazırlarken, diğer yandan giyilebilir teknoloji mesaisini de sürdürüyor. Californialı üretici, Apple Watch 7 serisinden sonra, Apple Watch 8’i tasarlıyordu ve detaylar netleşmeye başladı.

Apple Watch 8 hakkında pek çok iddialı ortaya çıkıyor. Bazı kaynaklar Apple’ın yeni akıllı saatiyle ilgili bazı bilgileri paylaşırken, bazıları da bunların aksini iddia ediyor. Son olarak Apple’ın sürpriz bir seriyle karşımıza geleceği ortaya çıktı.

Apple Watch 8 ile ilgili ortaya atılan ayrıntılar…

Güvenilir kaynaklardan birisi olan iDropNews’in yaptığı habere göre Apple Watch 8, önceki nesle kıyasla birçok çeşitle geliyor. Ortaya atılan iddialarda ABD’li şirket, üç yeni Apple Watch 8 serisinin piyasaya sürüleceğini belirtiyor. Bunlardan birisi, karşımıza Watch SE, diğer ikisi ise Watch 8 ile Extreme Edition olarak karşımıza çıkacak gibi.



Watch 7’den sonra Apple’ın köklü, tümüyle farklı bir değişiklik yapması durumu gündemde. Fakat bu henüz tamamen gerçekleşmedi. Ortaya atılan iddialar arasında Apple Watch 8, tasarım olarak fark yaratacak. Apple, muhtemelen piyasaya süreceği yeni akıllı saat serisinde daha düz kenarlı bir tasarım ve modern bir görüntüyle piyasaya gelecek. Bunun aynı zamanda son çıkan iPhone’lar ile de uyumlu olacağı düşünülüyor.

Fiyat konusu tartışılıyor

Fiyat konusuysa bambaşka bir durum. Bununla ilgili ortaya atılan çok fazla iddia var. iDropNews, fiyatla ilgili önemli bir tahmin verdi. Apple Watch 8’in 399 dolarlık bir başlangıç fiyatıyla piyasaya sürüleceği söyleniyor. Fakat diğer modeller hakkında net bir bilgi henüz yok. Bunun yanı sıra Premium ve uygun fiyatlı modellerin olması durumu da söz konusu.