Arabası olmayan kalmasın! Ayda 3.000 TL'ye 2022 model Renault yeni Clio! Mayıs kampanyası ile ayaklar yerden kesilecek!

TAKİP ET

Artan ikinci el araba fiyatlarıyla vatandaşların araba alma umudu gittikçe azalıyor. Bu durum aynı zamanda otomotiv sektöründe büyük bir durgunluğa neden olmaktadır.

Reklam
Reklam

Arabası olmayan kalması! Ayda 3.000 TL'ye 2022 model Renault yeni Clio! Mayıs kampanyası ile ayaklar yerden kesilecek! Piyasadaki bu durgunluk araba firmalarını farklı kampanyalar hazırlamaya yönlendirdi. Bunların başına Renault gelmekte. İşte Renault'un hazırladığı kampanyanın detayları. Renault Türkiye'de en çok tercih edilen araba markalarından birisi. Ancak son yıllarda artan araba fiyatları insanları hayal kırıklığına uğrattı. Artık sıfır araba almanın dışında ikinci el araba almak da imkansız hale geldi. Renault bu zorlukların üstesinden gelebilmek için bir kampanyaya imza attı. Bu kampanyayla herkesin araba sahibi olması amaçlanıyor.

Yaz ayında ayaklarınız yerden kesilsin! Arabanızı yüzde 50 daha ucuza alın! Sıfır ve 2. el otomobilde ÖTV indirimi müjdesi!

 

İcradan araba satın alma nasıl gerçekleşir? İcradan araba alma şartları nelerdir?



Fiyatını gören kamera şakası zannediyor! 80.000 TL'lik otomobil, cüzdanları seven fiyata Türkiye'ye geldi



Volkswagen'den bomba SUV kampanyası! Bayrama otomobil ile girin! Yetişen alıyor böylesi görülmedi




 

Renault Clio Mayıs Fırsatı


Renault, Clio model arabalarının satışlarını arttırmak için yeni bir kredi kampanyası düzenledi. Buna göre 2022 yılında herkesin araba sahibi olabilmesi için ayda 3.000 bin TL ödemek yeterli. Yapmanız gereken Renault bayisine gitmek ve kredi için başvuruda bulunmak. Başvurunuz için ilk gerekli olan kredi puanınızın yüksek olması. Kredi puanınız anında hesaplanarak size bilgi verilmektedir.



Kredi puanınız yüksek çıktığında ise yapmanız gereken ikinci şey Clio'nuzu seçmek. Beğendiğiniz Clio üzerinden bir fiyat anali yapılır ve ihtiyacınız olan miktar belirlenir. Size verilen kredinin geri ödemesi ise sizin bütçenize göre ayarlanır. Ayda sadece 3.000 TL ödeme seçeneği ile Clio'nuzu satın alabilirsiniz. Üstelik kredi çekme işlemleri bankalara göre daha kolay olmaktadır.


 

Düşük Faizli Kredi İmkanı


Renault Clio satın almak için alabileceğiniz kredi miktarı ortalama 140 bin olarak hesaplanmaktadır. Ancak üstüne faiz oranını eklemek pek çok vatandaşı korkutmaktadır. Renault faiz oranlarını düşük tutarak araba sahiplerine ödeme kolaylığı sağlamakta. Buna göre %1,89 oranında faizle kolayca araba sahibi olabilirsiniz. Ayda 3.000 TL, ye varan ödemesiyle bütçeniz de rahat edebilir. Otomobil fiyatlarının son zamanlarda aşırı artış gösterdiği biliniyor. Bu durum otomobil almayı isteyenlerin farklı seçeneklere yönelik araştırma içerisinde yer almalarını mümkün kılıyor. Tam da bu kapsamda düşük faizli kredi destekleri sayesinde avantajlı bir şekilde kredi kullanmanız mümkün hale gelecektir.