Araç sahiplerini sevindiren haber verildi! Akaryakıt ve otogaz alımlarında 75 TL indirim yapılacak.

TAKİP ET

Benzin motorin ve LPG alımları için otomobil sahiplerine duyuru yapıldı. OPET tarafından araba sahipleri için bir duyuru yayımlandı ve yeni kampanya duyurularak 31 Mart'a kadar devam edeceği bildirildi. Vatandaşlar konuyla ilgili detaylı bilgi almak için araştırma yapıyor. Peki, Akaryakıta ne kadar indirim yapılacak? Akaryakıt indirimi için neler yapılması gerekiyor? Akaryakıt indirim süresi ne kadar? İşte yanıtı…

Reklam
Reklam

Araç sahiplerinin yüzünü güldüren haber verildi. OPET tarafından araba sahipleri için bir duyuru yayımlandı ve yeni kampanya duyurularak 31 Mart’a kadar devam edeceği bildirildi. Vatandaşlar konuyla ilgili detaylı bilgi almak için araştırma yapıyor. Worldcard müşterileri için bir kampanya hazırlandığı belirtilerek Opet istasyonlarından farklı günlerde Araçta Ödeme ile Worldcard seçerek yapılacak alışverişlerin ardından müşterilere 75 TL’lik Opet Puan hediye edileceği duyuruldu. Bu kapsamda bu puanlar kazanıldıktan sonra bir depo akaryakıt veya otogaz alımında puanlar kullanılarak anında 75 TL indirim yapılacak. Vatandaşlar bu kampanyadan nasıl yararlanılacağı, kampanya için neler yapılması gerektiğini araştırıyor. Peki, Akaryakıta ne kadar indirim yapılacak? Akaryakıt indirimi için neler yapılması gerekiyor? Akaryakıt indirim süresi ne kadar? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

 

AKARYAKIT VE OTOGAZA 75 TL İNDİRİM

Yapılan duyurunun ardından birçok kişi konu hakkında detaylı bilgi almak için internette araştırmalarını hızlandırdı. Açıklamanın devamında kampanyanın ayrıntıları açıklandı. Vatandaşlar bu kampanyadan nasıl yararlanılacağı, kampanya için neler yapılması gerektiğini araştırıyor. Paylaşılarak her 200 TL ve üzeri akaryakıt alımınızın yüzde 2’si kadar, harcama başına en fazla 5 TL olmak üzere kampanya boyunca toplamda 50 TL Opet Puan hediye edildiği vurgulandı. Bununla beraber kampanya döneminde Araçta Ödeme’de Opet Worldcard seçmeniz durumunda; Opet istasyonlarından farklı günlerde yapacağınız her 200 TL ve üzeri akaryakıt alımınızın yüzde 1’i kadar, harcama başına en fazla 5 TL olmak üzere kampanya boyunca toplamda ilave 25 TL Opet Puan daha hediye edileceği bildirildi ve araç sahipleri toplamda 75 TL puan kazanabilecek ve bu puanlar ile 75 TL indirim yaptırabilecek.

 

 

WORLDCARD KAMPANYASI İÇİN NELER YAPILMASI GEREKİYOR?

Worldcard ile müşterilere tanınan fırsattan yararlanmak isteyen kişiler bu indirim için neler yapması gerektiğini araştırmaktadır. Araçta Ödeme kampanyasından tüm Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar faydalanabilirken, Opet Worldcard’a özel Araçta Ödeme kampanyasından yalnızca Opet Worldcard’lar faydalanabilecek. Yapılan duyurunun devamında 75 TL Opet Puan fırsatından faydalanmak için, hem Araçta Ödeme kampanyasına, hem de Opet Worldcard’a özel Araçta Ödeme kampanyasına World Mobil üzerinden katılımda bulunulması gerektiği bildirildi.

 

WORLD PAY İLE ARAÇTA ÖDEME NASIL YAPILIR?

World Pay ile araçta ödeme kampanyası kapsamında neler yapılabileceği, kampanyanın nasıl olduğu merak edilmeye başladı. Bir müşteri Araçta Ödeme kampanyası kapsamında tek seferde en fazla 5 TL, toplamda en fazla 50 TL Opet Puan, Opet Worldcard’a özel Araçta Ödeme Kampanyasından tek seferde en fazla 5 TL, toplamda 25 TL Opet Puan, her iki kampanyanın toplamından da 75 TL Opet Puan kazanabileceği belirtilirken puan kazanımı sağlayabilmek için her iki kampanyaya da World Mobil üzerinden katılım yapılması zorunlu olduğu bildirildi. Opet istasyonlarında Araçta Ödeme ile ödeme yapmak için istasyonda akaryakıt alımından önce akaryakıt satış yetkilisine World Pay ile Araçta Ödeme yapılmak istendiği belirtilmelidir.

 

PUANLAR SÜRESİZ KULLANILABİLİR Mİ?

Bir müşteri Araçta Ödeme kampanyası kapsamında tek seferde en fazla 5 TL, toplamda en fazla 50 TL Opet Puan, Opet Worldcard’a özel Araçta Ödeme Kampanyasından tek seferde en fazla 5 TL, toplamda 25 TL Opet Puan, her iki kampanyanın toplamından da 75 TL Opet Puan kazanabileceği belirtilirken puan kazanımı sağlayabilmek için her iki kampanyaya da World Mobil üzerinden katılım yapılması zorunlu olduğu bildirildi. Opet istasyonlarında Araçta Ödeme ile ödeme yapmak için istasyonda akaryakıt alımından önce akaryakıt satış yetkilisine World Pay ile Araçta Ödeme yapılmak istendiği belirtilmelidir. Kampanya kapsamındaki işlemlerin Yapı Kredi Bankası World POS sistemi üzerinden geçmesi gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, kazanım sağlanılan gün yüklenecek ve yine aynı gün kullanabileceği belirtildi. Ayrıca araba sahipleri kazandıkları bu puanları süresiz olarak kullanabilecektir.

akaryakıt indirimi worldcard müşterilerine akaryakıtta indirim