Araç sahiplerini yıkacak haber! Akaryakıt fiyatlarına yeni zam geliyor! Son dakika

TAKİP ET

Son dakika haberi! Dünyada Brent Petrol fiyatlarının artması nedeniyle akaryakıt fiyatlarına yeni zam kapıda. Araç sahipleri bu defa yapılacak. Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1 lira 68 kuruş, LPG'ye ise 40 kuruş zam yapılacak.

Reklam
Reklam

Brent Petrol bugün 111 dolar seviyesini geçti. Ayrıca yurt içinde dolar TL kuru ise 15,50 seviyelerine ulaştı. Brent petrol ve döviz kurunda yaşanan artış akaryakıt fiyatlarını yakından ilgilendiriyor. Bu gelişmelerin ardından Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere akaryakıta zam geleceği öne sürüldü. Sosyal medyada yer alan iddialara göre Benzinin litre fiyatına 1,68 kuruş LPG’ye ise 40 kuruş zam yapılacak. Bu defa motorine zam gelmeyecek.
 

Son zamlar sonrası akaryakıt fiyatları


Kısa süre önce benzinin litre fiyatına 78 kuruş zam yapılmıştı Pazartesi gününden itibaren geçerli olacağı tahmin edilen yeni zamların sonrasında ise İstanbul'da benzinin litre fiyatı 22,8 TL, Ankara'da benzinin litre fiyatı 22,90 TL ve İzmir'de benzinin litre fiyatı 22,94 lira olacak. Gelecek olan zam sonrasında LPG İstanbul'da 11,25 TL, Ankara'da 11,47 TL ve İzmir'de ise 11,19 TL olacak.
 

Zam iddiasına sürücülerden tepki


Yılbaşından bu yana akaryakıt fiyatlarına yapılan peş peşe zamlar artık sürücüleri İsyan edecek noktaya getirdi. Döviz kurları ve brent Petrol fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle Neredeyse her gün akaryakıta zam haberleri ile güne başlıyoruz. Sürücüler Pazartesi günü gelmesi beklenen zam iddiaları ile ilgili sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi.