Aras Aydın kim? Melis Birkan'ın eşi Aras Aydın kaç yaşında, nereli?

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Melis Birkan bugün Aras Aydın ile evlendi. Uzun süredir magazin gündemin uzak bir şekilde aşk yaşayan ikilinin, sürpriz bir şekilde evlenmesi magazin gündeminin ortasına düştü. Magazin severler ve Melis Birkan hayranları nikahın ardından Aras Aydın kimdir sorusuna yanıtlar arıyor. Aras Aydın ile ilgili bilgiler haberin devamında…

Reklam
Reklam

Uzun süredir aşklarına gözlerden uzak devam eden oyuncu Melis Birkan ve Aras Aydın bugün dünya evine girdi. Melis Birkan’ın Aras Aydın ile sürpriz şekilde evlenmesinin ardından magazin severler Aras Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli sorularına yanıt aramaya başladı.
Yıldızı Issız Adam ile daha da parlayan ünlü oyuncu Melis Birkan kendisi gibi oyuncu olan Aras Aydın ile evlendi. Çiftin sürpriz şekilde evlenmesinden sonra hayranları çift hakkında araştırmalara başladı. Aras Aydın kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır soruları araştırılmaya başlandı. İşte Aras Aydın ile ilgili tüm detaylar…
 

Aras Aydın kimdir


4 Ocak 1989 tarihinde Eşkişehir’de dünyaya gelen Aras Aydın’ın gerçek adı Mehti Aras Aydın’dır. Aras Aydın, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine ilk olarak 2010 yılında Hamdi Alkan’ın yönetmeni olduğu ve başrolünde Bülent Emin Yarar’ın bulunduğu “ Öğretmen Kemal” isimli dizi ile adım attı.

2012 senesinde Teğmen Volkan karakterine hayat verdiği “ Şefkat Tepe” isimli dizide yer aldı.  2014 senesinde “ Saklı Kalan” isimli dizide yer aldı. 2014-2015 yılları arasında ise “ Kiraz Mevsimi” isimli dize Emre Yiğit karakterine hayat verdi.

Kiraz Mevsimi isimli dizi ile daha da ünlenen oyuncu 2015-2016 senelerinde “ N’olur Ayrılalım isimli dizide oynadı. Dizisinin sona ermesinin ardından aynı sene “ Altınsoylar” isimli dizide Oğuz Bakır karakterine hayat verdi. Sonrasında Melis Babadağ ile birlikte başrolü paylaştığı “ Oğlan Bizim Kız Bizim” isimli sinema filminde yer aldı. 2018 senesinde ise “ Masum Değiliz” isimli dizide yer aldı.