Aras İynemli Üç Kuruş dizisine mi girecek? Üç Kuruş Aras İynemli ne zaman katılacak?

TAKİP ET

Show TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruşa yeni bir isim dahil oluyor. Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli'nin Baybars karakteriyle diziye katılacağı öğrenildi. Peki. Aras Bulut İynemli Üç Kuruş dizisine ne zaman katılacak? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli'nin Üç Kuruş dizisine katılacağı iddiası gündemde yer alırken, dizinin son haftalarda yaşadığı reyting düşüşü bu iddiayı güçlendirdi. Peki, Aras Bulut İynemli diziye ne zaman katılacak?

Aras Bulut İynemli Üç Kuruş dizisine mi katılıyor?
Dizide Baybars karakterini canlandırmak için Aras Bulut İynemli'nin yer alacağı iddiası ortaya  atıldı. Fakat yakışıklı oyuncunun yerine diziye başka bir oyuncu da dahil olabilir. Öyle ki Necip Memilli de Baybars karakteri için anılan isimler arasında yer alıyor. 
Baybars dengeleri alt üst edecek
Dizinin reytinglerinde yaşanan düşüş, kısa sürede Baybars karakterinin geleceğine işaret ediyor. Dizinin izlenme oranın artması için yeni gelecek oyuncunun seyirci tarafından çok sevilen bir isim olması gerekiyor. İlerleyen günlerde diziye dahil olan ismi hep birlikte öğreneceğiz.

aras bulut iynemli üç kuruş dizisine mi katılıyor üç kuruş baybars karakteri kim