Arazi konusunda anlaşamadığı gelinini tabancayla katletti!

TAKİP ET

Van'ın Erciş ilçesinde arazi konusunda geliniyle anlaşmazlık yaşayan kayınpeder H.T., gelini N.T.'yi tabancayla vurarak katletti.

Reklam
Reklam

Van Erciş'e bağlı  Aşağıçökek Mahallesi'nde bir kadın cinayeti işlendi. Aralarında arazi anlaşmazlığı olan kayınpeder ve gelin arasındaki kavga kanlı bitti.



Olay 21 Kasım günü saat 15.00 sularında meydana geldi. İlçeye bağlı Aşağıçökek Mahallesi'nde yaşayan H.T. oğlu B.T. ile arazi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine H.T. silahını çıkarak etrafa ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan mermilerden biri, gelini N.T. 'ye isabet ederken genç kadın kanlar içinde yere yığıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan N.T'yi ambulansa alarak hastaneye kaldırırken, burada tedavi altına alınan genç kadın doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.



Gelinin ölümüne neden olan ve olaydan hemen sonra kaçan kayınpeder H.T.'nin yakalanması için de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri geniş çapta bir arama çalışması başlattı. Katil zanlısı H.T., JASAT ekipleri tarafından başlatılan çalışma sonrası Çaldıran ilçesinde arkadaşına ait olan evde saklanırken yakalandı. Gözaltına alınan H.T.'nin suç aleti silahını ise olay yerine yakın yerde bulunan boş bir araziye gömdüğü belirlendi.
Jandarmada yapılan işlemlerden sonra adliyeye çıkarılan H.T., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

van kayınpeder gelin arazi kadın cinayeti