Arcane yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Arcane 2 Netflix yayın tarihi belli oldu

TAKİP ET

Ünlü oyun League of Legends'in dizi versiyonu olan Arcane 2 Netflix yayın tarihi belli oldu. Peki Arcane yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Cevabı haberimizde...

Reklam
Reklam

Dünyaca ünlü online bilgisayar oyunu League of Legends’in dizi versiyonu olan Arcane 6 Kasım itibariyle Netflix dijital platformunda yayınlanmaya başlamıştı. Dizi her ne kadar ilk başta tedirginlik yaratsa da yayın hayatına giriş yapmasıyla birlikte tedirginliğin yerini beğeni kazandı. Oldukça başarılı geçen ilk sezonun ardından Arcane’in yeni sezonunun ne zaman başlayacağını öğrenmek isteyen dizi severler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul etmeye devam ediyor. Peki Arcane yeni sezon ne zaman yayınlanacak?
Arcane Yeni Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?
Netflix’te yayınlanan Arcane dizisinin final bölümleri 20 Kasım günü yayınlandı ve dizinin ilk sezonu büyük bir başarıyla beraber sona erdi. Dizinin ilk sezonunun bitmesiyle birlikte dizi severler Arcane’in 2. sezonunun başlangıç tarihinin açıklanmasını beklemeye başladı.
League of Legends dizisinin yapımcısı Riot Games’in CEO’su Nicola Laurent, Arcane dizisinin 2. sezonunun henüz 2022 yılında yayınlanmasının oldukça zor olduğunu ifade etti. İlk sezonunun 6 yıllık bir çalışma sonucunda ortaya çıkarıldığını ifade eden Laurent, dizinin 2. sezonunun ise daha erken bir tarihte yayınlanacağını ifade etti.
Arcane dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda ne Netflix’ten ne de Riot Games yetkililerinden resmi bir açıklama gelmedi. Bazı iddialara göre Arcane dizisinin yeni sezonu 2023 yılında Netflix ekranlarında olabilir. 

Netflix Arcane League of Legends