Arda Güler'e öyle bir teklif geldi ki, yol göründü

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin genç Yıldızı Arda Güler şu sıralar önemli bir kararın eşiğinde. Her geçen gün yıldızı parlamaya devam eden futbolcuya öyle bir teklif geldi ki geri çevirmesi kolay değil.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'de forma giyen genç yıldız Arda Güler, başarıları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Arda Güler’in başarıları kadar kendisine yapılan teklifler de konuşuluyor. The Guardian gazetesi tarafından hazırlanan futbol dünyasının en iyi 60 wonderkid'inin bulunduğu listede Türk futbolcu olarak en üst sırada yer alan Arda Güler'e önemli bir talip var. Dünya devi Ajax Arda Güler için devrede. Genç yıldız geçen sezon başında Fenerbahçe'nin kapısına 25 milyon euro ile çalan dünya devi sarı-lacivertli takıma Arda Güler için yeni bir teklif daha yaptı.

Genç yaşta yakaladığı başarılara rağmen Fenerbahçe'de bir türlü forma şansı bulamayan genç yıldız Arda Güler'e dünya devlerinden teklifler yağıyor. Fenerbahçe teknik direktörü Jorge jesus'un fizik olarak yeterli görmediği Arda Güler için dünya devinden reddedilmesi çok zor bir teklif geldi.

Sezon başında 25 milyon Euro teklif etmişti

Dünya devi Ajax sezon başında Fenerbahçe'nin kapısını Arda Gürel için 25 milyon Euro'luk teklifte çalmıştı. Bu teklifi geri çevrilen dünya devi Arda Gürel’i kadrosuna katmaya kararlı. Kesin olarak devre arasında bu transferi gerçekleştirmek isteyen Ajax, yine aynı teklifle Fenerbahçe'ye gitti. Şu an için dünya devi takıma herhangi bir yanıt verilmediği öğrenildi. Ancak Fenerbahçe'de bir türlü forma giyemeyen Arda'nın transfere sıcak baktığı da konuşuluyor.

Fenerbahçe'de forma şansı yok

Dünya devlerini peşinden koşturan Arda Güler Fenerbahçe'de ise forma şansı bulamıyor. Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus Genç futbolcunun fizik olarak yetersiz olduğunu düşünüyor. Aynı zamanda oyun sistemine de Arda'yı uygun görmeyen Portekizli teknik direktör genç yıldıza şans vermiyor.