Arda Güler transferi tamam! Taraftarın gözbebeği Arda'nın transferi resmen açıklandı

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, başarısıyla adını dünya devlerine duyurdu ve peşine çok önemli kulüpleri taktı. Genç yıldızın başarısı Türkiye'de ve tüm dünyada konuşulmaya başlandı. Bu yıl ilk kez Milli Takım aday kadrosunda yer alan Fenerbahçeli futbolcu ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Gençlerbirliği, transfer yasağını kaldırdı ve Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı.

Reklam
Reklam

Sarı lacivertli taraftarların yüzünü güldürecek haber Arda Güler’den geldi. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, transfer yasağının kaldırıldığını ve Arda’nın bonservisindeki yüzde 20’lik hak için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Akdaş, ‘İyi bir kadro kuracağız’ dedi. İşte Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş’ın açıklamalarından öne çıkanlar…

FENERBAHÇE İLE ANLAŞMAYA VARILDI

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, 2005 doğumlu genç futbolcu Arda Güler’in transfer yasağını kaldırdıklarını ve Arda Güler’in bonservisindeki yüzde 20’lik hak için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu. İyi bir kadro kuracaklarını söyleyen Akdaş, ‘Ligde kalacağımıza gönülden inanıyorum’ dedi.

2.5 MİLYON EURO+KİRALIK OYUNCU

Fenerbahçe ile 2.5 milyon Euro + kiralık oyuncu karşılığında anlaşma sağlandığını duyuran Akdaş, anlaşmanın detaylarını da aktardı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile anlaştıklarını söyleyen Niyazi Akdaş, ‘Paket halinde bir anlaşma yaptık. 2.5 milyon Euro alacağız. Ayrıca önerdikleri 7-8 oyuncu var. Biz onların içinden işimize yarayacak oyuncuları kiralık olarak bedava alacağız. Biz de 4 oyuncumuzu verdik. Bunların ikinci satışında da yüzde 15 alacağız.´ dedi. 

FENERBAHÇE TARAFTARININ GÖZBEBEĞİ

Genç futbolcu Arda Güler, Fenerbahçe’de 10 numaralı formanın sahibi olmuştu. Genç yaşına rağmen yeteneği ve çalışkanlığıyla adından söz ettiren Güler, bu yıl ilk kez Milli Takım forması giydi. Bu sezon sahada oynama şansı bulduğu 34 dakikaya 2 gol sığdıran Arda, Avrupa Ligi’nde çıktığı 4 maçta 1 gol, 1 asist kaydetti. Yeteneğiyle rakip takım taraftarlarını bile kendisine hayran bırakan Arda Güler, Fenerbahçe taraftarının gözbebeği oldu.