Arda Kural'ın değişimi herkesi şaşırttı

TAKİP ET

Emret Komutanım ve Lise Defteri gibi dizilerin Yıldızı Arda Kural, bir dönemin yerli Leonardo DiCaprio'su olarak ün kazanmıştı. Ancak geçtiğimiz yıllarda piskoz teşhisi konulan oyuncu ekranlardan uzak kalmak zorunda kalmıştı. Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncunun son hali herkesi şaşkına çevirdi.

Reklam
Reklam

Bir dönem yerli Leonardo DiCaprio olarak tanınan Lise Defteri ve Emret Komutanım gibi dizilerin Yıldızı olan Arda Kural yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 2000'li yıllarda çok popüler olan oyuncu psikolojik sorunları nedeniyle uzun süre ekrandan uzak kalmak zorunda kalmıştı. Şu anda 42 yaşındaki oyuncunun son hali umut verdi.

15 kilo verdi

Psikolojik sorunlarını yavaş yavaş atlatmaya başlayan 20 gün boyunca Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören Arda Kural yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor. Yakışıklı oyuncu yeni projesi için tam 15 kilo verdi. Arda Kural'ın yeni halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Eski günlerine dönmeye çalışan oyuncunun yeni fotoğrafları sosyal medyada Gündem oldu. Arda kuralım hayranları yeni halinden son derece mutlu olduklarını söyledi.