Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler'den müjdeli haber! Bebek geliyor

TAKİP ET

Ünlü Şef Arda Türkmen ve fenomen eşi Melodi Elbirliler'den müjdeli bir haber geldi. 2021 yılında hayatlarını birleştiren çift, bebek bekliyor. Romantik pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan ünlü çift, bebek haberini teknede verdikleri pozla duyurdu. Melodi Elbirliler teknede eşi Arda Türkmen'i de yanına alarak karnı burnunda poz verdi ve yakında 3 kişi olacaklarını takipçileriyle paylaştı.

Reklam
Reklam

Ünlü Şef Arda Türkmen ve fenomen eşi Melodi Elbirliler’den müjdeli bir haber geldi. 2021 yılında hayatlarını birleştiren çift, bebek bekliyor. Romantik pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan ünlü çift, bebek haberini teknede verdikleri pozla duyurdu. Melodi Elbirliler teknede eşi Arda Türkmen’i de yanına alarak karnı burnunda poz verdi ve yakında 3 kişi olacaklarını takipçileriyle paylaştı. 1 yıllık evli olan ve romantik pozlarıyla sık sık gündeme gelen Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler, bebek beklediklerini sevenleriyle paylaştı. Yakında 3 kişi olacaklarını duyuran ünlü çiftin müjdeli haberi verdikleri pozlarına yorum ve beğeni yağdı. Ünlü çifte ilk yorum ise ünlü oyuncu Aslıhan Güner’den geldi. 

Bebek Geliyor

Ünlü Şef Arda Türkmen ve sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, 2021 yılında muhteşem bir düğün ile dünya evine girmişti. 1 yıllık mutlu bir evlilikleri olan ve paylaştıkları romantik pozlarla sık sık gündeme gelen ünlü çiftten bebek haberi geldi. Yaptıkları yeni paylaşımda takipçileriyle bebek haberini paylaşan ünlü çiftin bu paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

‘Pek Yakında 3 Kişiyiz’

Sosyal medyada paylaştıkları romantik pozlarla sık sık gündem olan Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler, yeni paylaşımlarında bebek müjdesini takipçilerine duyurdu. Eşi Arda Türkmen’i yanına alan ve teknede karnı burnunda poz veren fenomen Melodi Elbirliler, ‘Bizden size güzel bir haber; pek yakında 3 kişiyiz’ notunu düştü. 

Ünlü İsimlerden Yorum Yağdı

Ünlü Şef Arda Türkmen ve sosyal medya fenomeni eşi Melodi Elbirliler’in bebek müjdesine yorum ve beğeni yağdı. Ünlü isimlerin de yorum yaptığı güzel haber kısa sürede gündem oldu. Ünlü çiftin paylaşımına ilk yorum ise oyuncu Aslıhan Güner’den geldi. Öte yandan Merve Dizdar ve Burçin Terzioğlu gibi ünlü isimler de Türkmen ve Elbirliler’i tebrik etti.