Arife günü hastaneler açık mı? 8 Temmuz 2022 hastane, eczane, sağlık ocağı açık mı, çalışıyor mu?

TAKİP ET

Arife günü ve bayramda hastanelerin ve eczanelerin çalışma durumu merak ediliyor. Kurban Bayramı öncesinde araştırmalar yoğunlaşırken 8 Temmuz 2022 (yarın) Arife günü hastaneler ve eczanelerin çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Hastanelerin ve eczanelerin mesai durumu Arife günü ve Kurban Bayramı öncesinde merak konusu oldu.

Reklam
Reklam

Arife günü ve bayramda hastanelerin ve eczanelerin çalışma durumu merak ediliyor. Kurban Bayramı öncesinde araştırmalar yoğunlaşırken 8 Temmuz 2022 (yarın) Arife günü hastaneler ve eczanelerin çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Hastanelerin ve eczanelerin mesai durumu Arife günü ve Kurban Bayramı öncesinde merak konusu oldu. Arife günü ve bayramda hem hastanelerin hem de eczanelerin açık olup olmadığı konusu merakla araştırılıyor. Kurban Bayramı’na sadece 2 gün kalırken yarın ise bayram arifesi. Arife günü ve bayram dolayısıyla eczane ve hastanelerin açık olup olmadığı merak ediliyor. Peki, 8 Temmuz 2022 hastaneler açık mı? 8 Temmuz 2022 eczaneler açık mı? Arife günü hastaneler çalışıyor mu? Arife günü eczaneler çalışıyor mu? İşte tüm merak edilenler…

Arife Günü Eczaneler Açık Mı 2022?

Kurban Bayramı 9 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak. 8 Temmuz 2022 ise bayram arifesi. Bu sebeple eczaneler arife günü öğlene kadar açık olacak. Öğleden sonra ve Kurban Bayramı tatilinde ise sadece nöbetçi eczaneler açık olacak.

Arife Günü Hastaneler Açık Mı 2022?

Bu yıl 8 Temmuz 2022 Cuma günü Kurban Bayramı arifesi. 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü ise Kurban Bayramı başlıyor. Hastaneler, Kurban Bayramı’nda çalışmayacak. Ancak hastanelerin acil bölümü hasta kabulüne devam edecek. Poliklinikler ise kapalı olacak.

Arife Günü Sağlık Ocakları Açık Mı 2022?

8 Temmuz 2022 Arife günü sağlık ocakları diğer kamu kuruluşları gibi öğlene kadar hizmet verecek. Öğleden sonra ise kapalı olacak. Yine 9-10-11-12 Temmuz 2022 tarihlerinde idrak edilecek olan Kurban Bayramı’nda da sağlık ocakları kapalı olacak.