Arife günü PTT açık mı, çalışıyor mu 2022? Yarın PTT açık mı, kapalı mı?

TAKİP ET

Kurban Bayramı 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü başlayacak. Bayram arifesi ise 8 Temmuz 2022 Cuma günü. Arife gününde hangi iş yerlerinin çalışıp çalışmadığını merak eden vatandaşlar yoğun bir araştırmaya girdi. Arife günü öğleden sonra resmi tatil başlıyor ve çok sayıda iş yeri öğleden sonra mesaiye devam etmiyor. Özellikle banka ve PTT'de işi olanlar Arife günü bu iş yerlerinin açık olup olmadığını araştırıyor.

Reklam
Reklam

Kurban Bayramı 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü başlayacak. Bayram arifesi ise 8 Temmuz 2022 Cuma günü. Arife gününde hangi iş yerlerinin çalışıp çalışmadığını merak eden vatandaşlar yoğun bir araştırmaya girdi. Arife günü öğleden sonra resmi tatil başlıyor ve çok sayıda iş yeri öğleden sonra mesaiye devam etmiyor. Özellikle banka ve PTT’de işi olanlar Arife günü bu iş yerlerinin açık olup olmadığını araştırıyor. Bu yıl 8 Temmuz tarihinde denk gelen arife gününde PTT’nin açık mı yoksa kapalı mı olduğu araştırılıyor. PTT’de işi olanlar Arife günü PTT’nin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, Arife günü PTT açık mı, kapalı mı 2022? PTT yarın çalışıyor mu 8 Temmuz 2022? Arife günü PTT kargo çalışıyor mu? Yarın PTT şubeleri açık mı, kapalı mı? İşte detaylar…

Arife Günü PTT Açık Mı?

Bu yıl ilk günü 9 Temmuz 2022 Cumartesi gününe denk gelen Kurban Bayramı’na çok az bir süre kaldı. Kurban Bayramı arifesi ise 8 Temmuz 2022 Cuma gününe denk geliyor. Bayram arifesinde iş yerlerinin açık olup olmadığını, hangi iş yerlerinin açık olduğunu merak eden vatandaşlar araştırmalarına devam ediyor. Arife günü PTT’nin açık mı yoksa kapalı mı olduğu konusu da merakla araştırılıyor. Postanede işi olanlar 8 Temmuz 2022 Cuma (yarın) PTT’nin açık mı yoksa kapalı mı olduğunu merak ediyor. 8 Temmuz 2022 Cuma günü PTT öğlene kadar açık olacak. Öğleden sonra ise resmi tatil başlayacak ve PTT’nin hizmeti de sona erecek.

Yarın PTT Çalışıyor Mu?

Arife günü resmi tatil takviminde yarım gün tatildir. Bu sebeple yarın mesai yarım gün devam edecek. PTT’de de mesai öğlene kadar sürecek ve öğleden sonra mesai sona erecek. Bu sebeple postanede işi olanların yarın öğle saatlerine kadar işlerini halletmesi gerekiyor. Bayram tatili 9 güne çıkarıldığı için PTT’ler 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü hizmet vermeye başlayacak.