Arife günü resmi tatil mi, yarım gün mü 2022? Yarın tatil mi? Arife günü kaç saat çalışılır?

TAKİP ET

Kurban Bayramı'na doğru hızla ilerlerken artık bayrama sayılı günler kaldı. Kurban Bayramı arifesi ise 8 Temmuz 2022 (yarın). Arife gününde mesai saatlerinin nasıl olduğu ve kaç saat çalışıldığı merak ediliyor. Arife günü yarım gün mü yoksa tam gün mü mesai yapıldığı, Arife gününün resmi tatil olup olmadığı merak konusu.

Reklam
Reklam

Kurban Bayramı’na doğru hızla ilerlerken artık bayrama sayılı günler kaldı. Kurban Bayramı arifesi ise 8 Temmuz 2022 (yarın). Arife gününde mesai saatlerinin nasıl olduğu ve kaç saat çalışıldığı merak ediliyor. Arife günü yarım gün mü yoksa tam gün mü mesai yapıldığı, Arife gününün resmi tatil olup olmadığı merak konusu. Yarın Kurban Bayramı arifesi ve çalışanlar yarın resmi tatil olup olmadığını merakla araştırıyor. Arife günü tam gün mü yoksa yarım gün mü çalışılacağı merak konusu. Peki, Arife günü resmi tatil mi 2022? Arife günü yarım gün mü? Arife günü çalışılacak mı? Yarın tatil mi 8 Temmuz 2022? Arife günü kaç saat çalışılır? İşte detaylar…

Arife Günü Resmi Tatil Mi?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kalırken Kurban Bayramı arifesi için de araştırmalar sürüyor. 8 Temmuz 2022 (yarın) Kurban Bayramı arifesi. Yarın mesai saatlerinin nasıl olacağı, çalışılıp çalışılmayacağı ve tam gün mü yoksa yarım gün mü mesai olacağı merak konusu. Resmi tatil takvimi kapsamında Arife günleri yarım gün tatil olarak kabul edilir. 

Arife Günü Kaç Saat Çalışılır?

Resmi tatil takvimine göre Arife günü yarım gün tatildir. Arife günü öğlene kadar çalışılır ve yarım günün devamında öğleden sonra resmi tatil başlar. Eğer çalışmaya devam edilirse mesai ücreti hak edilir.