Arka Sokaklar 603. bölüm Kanal D izle

TAKİP ET

Arka Sokaklar 603.bölüm 12 Kasım Cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin sevenleri Arka Sokaklar yeni bölüm canlı izleme ekranını araştırıyor. Arka Sokaklar 603.bölüm Kanal D izleme ekranı merak ediliyor. Arka Sokaklar 603.bölüm canlı yayın bu akşam Kanal D'de.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 12 Kasım Cuma günü 603.yeni bölümüyle yayınlanacak.
Dizinin sevenleri Arka Sokaklar 603.bölüm canlı izle, Arka Sokaklar yeni bölüm tek parça ve full HD izleme ekranını araştırıyor.
Arka Sokaklar 603.bölüm canlı ve tek parça izlemek için tıklayınız.
Arka Sokaklar 603.bölümde ne olacak?
Müfettiş İdil, aldığı istihbaratın ardından Mesut ve Selin’in yaptığı araştırmanın da yardımıyla cinayeti İkbal adında bir göçmenin yaptığını anlayacak.
Mesut, Selin ve müfettiş İdil, izbe bir sokakta öldürülen kağıt toplayıcısı Javid üzerine araştırmalara başlar. Javid’in ülkedeki tek takını Türkiye’ye göç etmeden önce hakimlik yapan Kadim’dir. Kadim ile görüşen Mesut bir sonuç bulamaz.
İdil, elde ettiği bilgi ile Mesut ve Selin’in yaptığı araştırmalar sonucunda deliller cinayeti İkbal adına bir göçmenin yaptığı tespit edildi. İkbal’in farklı suçlardan da kaydı olduğu bir örgüte üye olduğu öğrenildikten son örgütün lideri Samir’in de peşine düşülür. Mesut e İdil, ekipten ayrılmak isteyen Cemal’in yardımı ile soruşturmada ilerler.
Emekli polis memuru Muhammer’in ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığın öğrenen Engin, eski şefine ne olduğunu öğrenmek için olayın üzerine gider. Muhammer’in telefon kayıtlarına bir kız öğrenci yurdundan sinyal alınır. Yurdun güvenlik görevlisi Davut ortada yoktur. Tüm deliller Davut’u göstermektedir. Ekip Davut’un peşine düşer.
 

arka sokaklar 603.bölüm canlı izle kanal d