Arka Sokaklar bu hafta yayınlanacak mı? Arka Sokaklar bugün neden yok? Yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?

TAKİP ET

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar her hafta cuma günleri izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Lakin yılbaşı haftasından beri yeni bölüm yayınlanmıyor. Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Ne zaman yayınlanmaya başlayacak? İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Kanal D’nin en çok izlenen yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar, yılbaşı haftasından beri yeni bölüm yayınlamıyor. Dizinin takipçileri ise neden yeni bölüm yayınlanmadığını merak ediyor. Peki Arka Sokaklar bu hafta var mı? 7 Ocak Cuma günü saat 20.00’de Arka Sokaklar yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman izleyici karşısına çıkacak? İşte konuya ilişkin detaylar…
Arka Sokaklar bu hafta var mı? Arka Sokaklar 7 Ocak Cuma günü neden yok?
Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi önemli isimlerin yer aldığı ve Kanal D’nin yıllardan beri en sevilen yapımlarından biri olan Arka Sokaklar bu hafta yeni bölümü ile izleyici karşısında olmayacak. 

Yeni bölüm ne zaman?
Orhan Oğuz’un yönetmen koltuğunda oturduğu, Erler Film’in imzasını taşıdığı Arka Sokaklar 14 Ocak 2021 tarihi itibari ile kaldığı yerden devam edecek. 
Arka Sokaklar 609. Bölüm
Son bölümde istifa eden Rıza baba ekibi büyük bir hüzünle baş başa bıraktı. Oldukça üzgün olan ekip ne yapacağını bilmez bir durumdadır. Bunlara karşın Rıza baba ise geri adım atmamakta kararlıdır. Bakanlıktan emniyeti ziyarete gelen müfettişin Engin komisere danışacağı önemli bir konu vardır. 

Mesut’un tutuklanma haberi ekibin gündemini alt üst eder. Mesut’un konuya ilişkin sorgusuna ise Savcı Cahit Toprak girer. Savcı, ekibe Mesut’u aklayacak delilleri bulabilmeleri için 24 saat verir. Lakin bu o kadar kolay olmayacaktır çünkü John, Victoria ve İdil’in kurduğu planlar henüz bitmemiştir. 
 

arka sokaklar arka sokaklar neden yok yeni bölüm