Arka Sokaklar'dan ayrılığı şok etmişti! Şevket Çoruh'un yeni dizisi belli oldu

TAKİP ET

Arka Sokaklar dizisinde 15 yılı aşkın süre boyunca Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh'un diziden ayrılması şok etkisi yaratmıştı. Ayrılığı ile herkesi şaşkına çeviren Şevket Çoruh'un yeni dizisi belli oldu.

Reklam
Reklam

Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakteri ile çok konuşulan Şevket Çoruh, bu sezon diziden ayrılmıştı.  Vedası ile herkesi üzen Şevket Çoruh’un yeni adresi de merak konusu olmuştu. Şevket Çoruh yeni dizisini sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Afşin Kum'un romanından uyarlanan Netflix dizisi Sıcak Kafa'nın kadrosunda olduğunu duyurdu.

Yeni adresi netflix oldu

Arka Sokaklar'da 16 sezon boyunca Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh bu sezon diziden ayrılmıştı. Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'dan ayrılığı izleyicilerde şok etkisi yaratmıştı. Ünlü oyuncunun yeni projesi merak konusuydu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Şevket Çoruh, netflix dizisinde rol alacağını duyurdu. Şevket Çoruh'un rol alacağı netflix yapımı ise Afşin Kum’un Aynı adlı romanından uyarlanan Sıcak Kafa oldu.

Şevket Çoruh yeni projesinin afişini sosyal medya hesabından paylaştı.