Arka Sokaklar dizisinde Engin Müdür öldü mü? İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam 614. bölümüyle sevenleriyle buluşacak. Dizinin son bölümünde Engin Müdür namlunun ucunda görünmüştü. Yeni bölüm fragmanında ise Rıza Baba ve ekibi Engin Balkan'ın cenaze törenine katılmasıyla Engin Müdür'ün ölüp ölmediği merak konusu oldu. Peki Arka Sokaklar dizisinde Engin Müdür öldü mü? İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam 614. bölümüyle sevenleriyle buluşacak. Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Ozan Çobanoğlu, İlker İnanoğlu, Oya Akar ve Ela Yörüklü gibi usta oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde Engin Müdür namlunun ucunda görünmüştü. Yeni bölüm fragmanında ise Rıza Baba ve ekibi Engin Balkan’ın cenaze törenine katılmasıyla Engin Müdür’ün ölüp ölmediği merak konusu oldu. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanında Rıza Baba’nın “Şehit Emniyet Müdürü Engin Balkan, bu teşkilatın gözbebeğiydi. Gurur duyulacak bir meslektaştı, örnek bir polisti. Yıllarca bu şehrin her sokağında gezdi” sözleri ise fragmana damga vuruyor. 

Arka Sokaklar dizisinin 614. bölümünde neler olacak?
Aka Sokaklar dizisinin son bölümünde aşiret liderinin yolladığı Ukraynalı tetikçi kadın silahını Engin Müdüre doğrultmuştu. Rıza Baba ve ekibi mezarlığa geldiklerinde Engin Müdür’ün cansız bedeniyle karşılaşır. Engin Müdür’ün cenazesin Rıza Baba ve ekip hazır halde bulunur. Engin’in ölmesiyle tüm ekip büyük bir üzüntü yaşarken, tetikçi Lena ve bağlı olduğu suç örgütünü yakalamak ve adalete teslim etmek için var güçleriyle çalışırlar. 

arka sokaklar arka sokaklar engin müdür öldü mü ilker inanoğlu arka sokaklardan ayrılıyor mu