Arka Sokaklar dizisinde sezon finali öncesi büyük sürpriz! Vedası herkesi ağlatan başrol oyuncusu geri dönüyor! Efsane Komiser Ali yeniden

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında Her hafta cuma akşamı reytingleri kasıp kavurmaya devam eden Türkiye'nin en uzun soluklu Arka Sokaklar dizisi sezon finaline doğru adım adım ilerliyor. Ancak sezon finali öncesinde dizide çok önemli bir gelişme yaşanacak. Vedası ile herkesi ağlatan başrol oyuncusu diziye geri dönecek. Şehit oldu denmişti ancak işin aslı öyle çıkmadı. Peki, Komiser Ali Arka Sokaklar dizisine geri dönecek mi?

Reklam
Reklam

Cuma akşamları Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kıran ve reytinglerde zirveye uzun yıllardan beri hiç kimselere bırakmayan Arka Sokaklar yavaş yavaş sezon finaline doğru ilerliyor. Her sezon finalinde büyük heyecan yaratan dizide Bu sezonda aksiyon ve heyecan dolu sahneler izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Arka Sokaklar dizisinin sezon finalinde büyük bir sürpriz ise izleyicileri bekliyor. Arka Sokaklar dizisinde sezon finali öncesi büyük sürpriz! Vedası herkesi ağlatan başrol oyuncusu geri dönüyor! Efsane Komiser Ali yeniden!
Uzun yıllardan beri televizyon ekranlarında olmasına rağmen heyecan ve aksiyondan hiçbir şey kaybetmeyen Arka Sokaklar dizisinde sezon finali yaklaşıyor. Sevilen dizi her sezon finalinde izleyiciler de büyük bir beklenti yaratırken bu sezon heyecanım dozu biraz daha artacak gibi görünüyor. 16 sezondan bu yana ekranlarda olan dizide Vedası ile herkesi ağlatan Komiser Ali Efsanesi geri dönecek. Peki ama nasıl olacak? Çünkü dizide senaryo gereği Komiser Ali şehit olmuş ve ayrılmıştı.

Arka Sokaklar Komiser Ali geri dönüyor mu?

Kanal D Ekranlarında cuma akşamları yayınlanan başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Şevket Çoruh, Oya Akar gibi başarılı isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar dizisinde Komiser Ali karakterine hayat veren Alp Korkmaz Geçtiğimiz sezon ayrılmıştı. Bu veda diziyi yakından takip eden izleyicileri de bir hayli üzmüştü. Ancak hasret sona eriyor ve Arka Sokaklar dizisinde komiser Ali geri dönüyor. Komiser Ali Arka Sokaklar 16. sezon finalinde yeniden kadroda olacak.

Gelişi olay yaratacak

Arka Sokaklar dizisinde ilk günden bu yana yer alan Komiser Ali karakteri ayrılığı ile bütün izleyicileri çok üzmüştü. Uzun zamandan beri izleyicilerde sosyal medyada Komiser Ali'nin geri dönüşü için kampanyalar yapıyordu. İzleyenlerin hayali nihayet gerçek olacak ve bu sezon Komiser Ali karakteri yeniden Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil olacak. Diğer yandan henüz Alp Korkmaz’dan diziye tekrar katıldığı yönünde bir açıklama gelmedi. Ancak ilerleyen günlerde sürpriz açıklamanın yapılacağı tahmin ediliyor.