Arka Sokaklar dizisinden şaşırtan ayrılık! Rıza Baba öldü mü? Zafer Engin diziden ayrılıyor mu?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının uzun soluklu devam eden dizisi Arka Sokaklar' dan üzücü haber geldi. Yeni bölümün fragmanı yayınlanmasıyla Rıza Baba'nın vurulduğu görülmektedir. Bunun üzerine Rıza Baba öldü mü? Zafer Engin diziden ayrılıyor mu? sorularına yanıt arayan vatandaşlar arayışlara girdi. Arka Sokaklar Rıza Baba hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz Cuma günü yılbaşı olması nedeniyle ekranlara gelmeyen Arka Sokaklar' ın fragmanında yaşananlar heyecanları arttırdı. 16 sezon boyunca ekranlarda olan ve ilk bölümünden bu zamana kadar izleyicilerle buluşan Rıza Baba karakteri diziden ayrılıyor mu soruları sorulmaya başladı. Dizinin 610.bölüm fragmanında Rıza Baba'nın tam arabasına binerken vurulduğu görülmektedir. Zafer Engin diziden mi ayrılıyor? Rıza Baba öldü mü? İşte detaylar...

Zafer Engin Arka Sokaklar dizisinden ayrılıyor mu?

Her hafta Cuma günü Kanal D ekranlarında seyircilerle buluşan Arka Sokaklar dizisi ekranlara gelmeye devam ederken yeni bölümün fragmanının yayınlanması kafaları karıştırdı. 610.bölüm de Rıza Baba'nın vurulması üzerine Zafer Engin'in diziden ayrılacağı konuşulmaya başladı. Fakat Zafer Engin'den herhangi bir açıklama gelmedi. 



Arka Sokaklar 610.bölüm fragmanı 

Arka Sokaklar Rıza Baba karakteri öldü mü?

Arka Sokaklar 610.böüm fragmanının yayınlanması üzerine izleyicilerin kafasında soru işaretleri çoğaldı. Bu hafta ve gelecek hafta yılbaşı nedeniyle yayınlanmayacak dizinin yeni bölümü 14 Ocak Cuma akşamı Kanal D ekranlarında yerini alacak. Yayınlanacak bölümde Rıza Baba'nın ölüp ölmediğine dair detaylara ulaşılabilmektedir. Zafer Engin'in Arka Sokaklar dizisine veda edeceği hakkında detaylara yer verilecektir. 

Zafer Engin kimdir, nereli, kaç yaşında?

Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Sanat Tarihi Bölümü mezunudur. Ankara Deneme Sahnesi'nden yetişmiş, çeşitli film ve dizilerde rol almıştır.1970'li ve 1980'li yıllarda TRT televizyonunda yayımlanan pek çok yabancı dizi ve sinema filmindeki ünlü aktörlerin Türkçe seslendirmesini gerçekleştirmiştir. Kariyeri boyunca birçok projeye imza atan Zafer Engin 14 yıldır Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba karakterine hayat vermektedir.
 

rıza baba öldü mü Zafer Engin diziden ayrılıyor mu Arka sokaklar arka sokaklar rıza baba diziden ayrılıyor mu