Arka Sokaklar Ezgi öldü mü? Arka Sokaklar'da Komiser Ezgi vuruldu mu? Ela Yörüklü diziden ayrıldı mı?

TAKİP ET

Uzun süredir ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisinde yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından merak ediliyor. 612. bölümüyle ekranlara gelen Arka Sokaklar'da Ezgi'nin kaçırılmasıyla birlikte Cemal çılgına dönecek. Noyan'ın Ezgi'yi kaçırması üzerine Ezgi büyük bir tehlikenin içinde kendini bulacak. Dizinin hayranları dizide neler olacağını merak ediyor. Peki, Arka Sokaklar Ezgi ölecek mi? Arka Sokaklar'da Ezgi karakterine hayat veren Ela Yörüklü diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

612. bölümüyle ekranlara gelecek olan Arka Sokaklar’da yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından merak ediliyor. Arka Sokaklar'da Ezgi'nin kaçırılmasıyla birlikte Cemal çılgına dönecek. Noyan'ın Ezgi'yi kaçırması üzerine Ezgi büyük bir tehlikenin içinde kendini bulacak. Dizinin hayranları dizide neler olacağını merak ediyor. Peki, Arka Sokaklar Ezgi ölecek mi? Arka Sokaklar’da Ezgi karakterine hayat veren Ela Yörüklü diziden ayrılıyor mu? İşte merak edilen tüm detaylar…

Arka Sokaklar Ezgi vuruldu mu, öldü mü?
Kanal D ekranlarında uzun süredir yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin karakterlerinden biri olan Ezgi 612. Bölümde başına gelenler sonucunda akıllara Ezgi öldü mü sorusu geliyor. Oyuncu Ela Yörüklü'nün hayat verdiği Ezgi karakteri dizide kaçırılıyor ve büyük bir tehlikeye düşüyor. Ezgi'nin başına gelenler dizinin takipçilerinin merakını uyandırdı. 



ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?


Ezgi'nin Noyan'ın yanındaki koruma görevi hala devam etmektedir. Cemal ve Ezgi birbirleriyle eskisi kadar sık vakit geçiremedikleri için yakınırlar. Bu sırada Ezgi, Noyan'ın davranışlarında bir gariplik olduğunu fark eder. Fırsat bulduğu ilk anda gizlice Noyan'ın ofisine giren Ezgi, bulduğu bilgilerle Noyan'ın suç geçmişini ortaya çıkarır.

Bir inşaat işçisi olan Alişan iş kazası geçirir. Tesadüfen olay yerine yakın olan ekibimiz duruma şahit olur. Alişan iyileşene kadar dinlenmelidir fakat o ne olursa olsun çalışmaya niyetlidir. Alişan'ın bu ısrarının altında yatan dramatik gerçekler ekibimizi derinden etkileyecektir.



ARKA SOKAKLAR EZGİ (ELA YÖRÜKLÜ) KİMDİR?

1998 yılında Bursa'da dünyaya gelen Ela Yörüklü, Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde eğitim aldı. Bale ve tiyatro yapan, piyano çalan Ela Yörüklü, oyunculuk eğitimi de almıştır.

2017 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında 2. olan Ela Yörüklü, "MissTourism World 2018" yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir.

Ela Yörüklü, ilk oyunculuk deneyimini ise Kalk Gidelim isimli dizide Melisa karakteri ile yaşadı.

arka sokaklar arka sokaklar ezgi ela yörüklü arka sokaklar ezgi öldü mü