Arka Sokaklar'ın başrolünden veda gibi sözler! Tam 16 yıldır ekrandaydı ama artık yolun sonu göründü

TAKİP ET

Arka Sokaklar tam 16 yıldır Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Her hafta izlenme rekorları kıran dizi yeni sezon için de çoktan onay aldı. Ancak Arka Sokaklar yeni sezona bir başrol oyuncusundan yoksun başlayacak gibi duruyor. Çünkü dizinin başrolü veda eder gibi konuştu, gideceğinin sinyallerini verdi.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 16. Sezonunu tamamlamaya hazırlanıyor. Adım adım sezon finaline doğru yaklaşan dizinin yeni sezonu da şimdiden garanti. Çünkü Arka Sokaklar, uzun yıllardan beri ekranlarda olmasına rağmen TV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri ve her hafta da reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Arka Sokaklar dizisinin bu kadar sevilmesinin en önemli sebeplerinden biri ise ekibin sıcaklık ve samimiyetini izleyenlere yansıtabilmesi oldu. İzleyenler ekibi o kadar çok seviyor ki artık bir kişinin bile ayrılığına izleyenlerin tahammülü yok. Ancak işte veda zamanı geldi. Arka Sokaklar’ın başrol oyuncusu vedasını resmen kendi ağzıyla açıkladı.

Kanal D ekranlarında 16 yıldan bu yana izleyici karşısına çıkan, başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisi sezonu tamamlamak üzere. Sevilen dizi Haziran ayında sezon finali yaparak ekrana veda etmeye hazırlanırken başrol oyuncusundan Kafaları karıştıran açıklamalar geldi. Ekranların Fenomen dizisinden bir başrol Vedası gerçekleşebilir. Ayrılık resmen oyuncunun kendi ağzından duyuldu. Peki, Arka Sokaklar 17. sezon çekilecek mi? Arka Sokaklar yeni sezonda yayınlanacak mı?

Başrol oyuncusundan veda sinyalleri

Arka Sokaklar dizisinin 16 sezonu yine izlenme rekorları kırdı ve izleyicileri ekran başına kilitledi. TV ekranlarının vazgeçilmez yapımlarından biri olan dizide her oyuncu her karakter çok seviliyor. O isimlerden biri de Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin. İlk günden bu yana Arka Sokaklar kadrosunda olan Zafer Ergin bu defa gidiyor. Haziran ayında sezon finali yapmaya hazırlanan dizide başrol olan Zafer Ergin hem kendisinin hem de dizinin veda edeceği yönünde açıklamalar yaptı. Yani Arka Sokaklar için Yolun Sonu Gelmiş olabilir.
 

Arka Sokaklar final mi yapıyor?

Arka Sokaklar dizisinde müdür Rıza Soylu karakterine hayat veren Zafer Ergin katıldığı bir televizyon programında dizinin akıbeti ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 16 yıl boyunca dizide Çok heyecanlı şeyler yaşadıklarını belirten Zafer Ergin, yeni bir sürece girdiklerini ve bu süreçte neler olup biteceğini kendilerinin de merakla beklediğini söyledi. Zafer Ergin'in bu açıklamaları sonrasında akıllara Arka Sokaklar final mi yapıyor sorusunun yanıtı geldi. Şu an için Arka Sokaklar'ın final yapacağına ilişkin yapımcıdan bir açıklama gelmedi.