Arka Sokaklar'ın efsanevi karakteri Rıza Baba öldü mü? Zafer Ergin Arka Sokaklar dizisinden çıkacak mı? Neden diziden çıkıyor?

TAKİP ET

Kanal D'nin reyting rekortmeni olan ve yıllardır izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar dizisi her hafta Cuma akşamları izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler izleyicileri merak içinde bıraktı. Rıza babanın vurulması acaba ölecek mi sorularına kapı açtı. Peki Rıza Baba ölecek mi? Zafer Ergin diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Başrollerinde Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ela Yörüklü gibi başarılı isimlerin bulunduğu Arka Sokaklar dizisi 2006 senesinden beri ara vermeksizin yayınlanmaya devam ediyor. Kadrosunda birçok ünlü ismin yer aldığı bazılarının çıktığı bu dizide şimdi de Zafer Ergin’in diziden ayrılacağı konuşuluyor. Peki Rıza Baba ölecek mi? Zafer Ergin diziyi bırakıyor mu? İşte detaylar…

Arka Sokaklar Rıza Baba öldü mü?

Dizide İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Emniyet Müdürü olan Rıza Baba, ekibin lideri ve babası olarak bilinmektedir. Mesleğine verdiği önemle, yetenekleriyle, ailesine ve ekibine olan sevgisiyle izleyicilerin karşısına çıkan Rıza Baba’yı Zafer Ergin canlandırıyor. Dizinin son bölümündeki gelişmeler doğrultusunda Zafer Ergin’in diziden ayrılacağı öne sürüldü.

Zafer Ergin Arka Sokaklar’dan ayrılıyor mu? Neden ayrılıyor?

Arka Sokaklar’ın yeni bölüm fragmanında Rıza Baba karakteri beklenmedik bir saldırıyla karşı karşıya kalıyor. Saldırgan Rıza Baba’ya üç el ateş ederek olay yerini terk ediyor. Rıza Baba ise kanlar içinde yere seriliyor. Rıza Baba’ya saldıran kişinin kim olduğu ise bilinmiyor. 

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu?

Son bölümde Rıza Baba’nın istifa haberini alan ekip duruma çok üzüldü. Ekip bu durum karşısında ne yapacağını bilemez hale gelmişti. Engin komisere önemli bir konu danışmak isteyen bir müfettiş ekibi ziyaret eder. 

Bunların yanı sıra Hakan ve Arda eski muhbir olan Cevdet’i ziyaret ederek bilgiler almaya çalışır. Bu olaydan sonra mahalleden iki esnaf öldürülür. Cinayeti çözmeye çalışan ekip Cevdet’i sorgulayarak birtakım bilgiler elde eder.

Arka Sokaklar Rıza Baba zafer ergin arka sokaklardan ayrılıyor mu