Arka Sokaklar'ın yıldızı Uğur Pektaş yıllar sonra ekrana geri dönüyor

TAKİP ET

Survivor'ın yarışması ve Arka Sokaklar dizisi ile adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Uğur Pektaş bir süredir ekranlardan uzaktı. Son dönemlerde kendini tasavvufa adayan Uğur Pektaş altı buçuk yıl aradan sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Survivor yarışmasına katılan ve ardından da Arka Sokaklar dizisinde Murat karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Uğur Pektaş uzun zamandan beri ekranlarda yer almıyordu. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan ve kendini tasavvufa adayan Uğur Pektaş geçtiğimiz yıl Survivor yarışmasına katılmıştı ancak sakatlığı nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Uğur Pektaş altı buçuk yıl aradan sonra ekran orucunu bozuyor. Başarılı oyuncu Uzun bir aradan sonra TRT dijital de yayınlanacak olan bir dizide rol alacak.

Çekimler başladı

Gazeteci Arif hür Uğur Pektaş'ın rol alacağı yeni dizinin konusu ve çekimleri ile ilgili bilgi verdi. Gazeteci Arif Hür açıklamasında, "İçsel yolculuğunu sürdürürken oyunculuk hususunda kendisini her daim geliştirmeyi arzu eden Pektaş, 6.5 yıl aradan sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Pektaş, TRT'nin dijital için hazırladığı 'Teşkilat-ı Mahsusa Trablus' adlı projede rol alacak. TRT Dijital'de yayınlanacak 'Teşkilat-ı Mahsusa Trablus'un çekimleri de geçtiğimiz haftalarda başladı. Türkiye, Tunus ve Cezayir'de çekimlerinin gerçekleşeceği dizi, gerçek bir ajan hikayesini konu edinecek" dedi.