Arka Sokaklar sezon finali ne zaman 2022? Arka Sokaklar 2023'te devam edecek mi?

TAKİP ET

Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisi Her hafta cuma akşamları izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Uzun yıllardan beri devam etmesine rağmen en çok izlenen diziler arasına girmeyi başaran Arka Sokaklar'ın sezon finali tarihi belli oldu. Peki Arka Sokaklar sezon finali ne zaman 2022? Arka Sokaklar 2023'te devam edecek mi? 2022 Arka Sokaklar sezon finali tarihi ve detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Arka Sokaklar dizisi cuma akşamı Yarın da zirveyi kimselere bırakmıyor. Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olmasına rağmen en çok izlenen dizileri arasında da girmeyi başaran Arka Sokaklar, yeni sezonda da devam edecek nokta birçok izleyici ise Arka Sokaklar sezon finali ne zaman 2022 sorusuna yanıt arıyor. Peki, Arka Sokaklar 2022 ne zaman sezon finali yapacak? Arka Sokaklar kaçıncı bölümde sezon finali yapacak? Arka Sokaklar sezon finali tarihi 2022 ve detaylar haberimizde…

Kanal D ekranlarında her hafta erler-film imzası ile izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar 31 Temmuz 2006 tarihinden Bu yana Her cuma izleyicisi ile buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz'un oturduğu senaryosunu ise Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı Arka Sokaklar dizisi Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olarak biliniyor. 2023 yılında da yeni sezon onayı alan Arka Sokaklar dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Arka Sokaklar sezon finali ne zaman 2022? Arka Sokaklar kaçıncı bölümde sezon finali yapacak?
 

Arka Sokaklar sezon finali ne zaman 2022?


Geniş oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu senaryosu ile Kanal D ekranlarında 16 sezondur yayınlanmasına rağmen izlenme rekorları kırmaya devam eden Arka Sokaklar dizisi sezon finali tarihi belli oldu. Türker İnanoğlu imzası ile yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 17 Haziran tarihinde sezon finali yaparak ekranlara ara verecek. Arka Sokaklar dizisinin 632. bölümde sezon finali yapacağı öğrenildi.


 

Arka Sokaklar 2023'te devam edecek mi?


Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, İlker İnanoğlu ve Oya Okar’ın Başrollerini paylaştığı
Arka Sokaklar dizisi tam 16 sezondur ekrana gelmeye devam ediyor. Kadrosunda birçok oyuncunun değiştiği dizi 2023 yılında da Kanal D ekranlarında yine cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkacak.