Arka Sokaklar Tunç öldü mü? Kerimhan Duman Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı, yeni sezonda yok mu?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının Uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar her bölümü ile izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Arka Sokaklar 2022 sezon finali bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Arka Sokaklar dizisinin final sahnesinde herkesi üzen Bir Veda yaşandı. Peki, Arka Sokaklar Tunç öldü mü? Arka Sokaklar Tunç diziden ayrılıyor mu? Kerimhan Duman, Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı yeni sezonda yok mu?

Reklam
Reklam

Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olma özelliğini taşıyan Arka Sokaklar dizisi Her hafta cuma akşamları Kanal D'de yayınlanıyor. Uzun yıllardan beri ekranda olmasına rağmen Her bölümüyle izlenme rekorları kıran Arka Sokaklar'da sezon finali bu akşam yayınlandı. ancak Arka Sokaklar sezon finalinde izleyicileri kahreden Bir Veda yaşandı. Arka Sokakla’da ilk günden bu yana kadroda olan Tunç karakteri veda ediyor. Peki, Arka Sokaklar Tunç öldü mü? Arka Sokaklar Tunç ayrılıyor mu? Arka Sokaklar Tunç neden ayrıldı? Kerimhan Duman Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı?
 

Arka Sokaklar Tunç ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar dizisi sezon finali bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Her sezon finalinde olduğu gibi bu sezonda Arka Sokaklar'ın sezon finali ekranlara damga vuracak. Aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çeken Arka Sokaklar 2022 sezon finali bölümünde herkesi ağlatacak bir veda da yaşanacak. Arka Sokaklar dizisinin ilk gününden bu yana Kadroda olan Tunç karakteri ölüyor. Tunç önce bıçaklanıyor ardından da bir arabanın bagajına konularak araba patlatılıyor.

Kerimhan Duman Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı?

Arka Sokaklar dizisinde Tunç karakterine hayat veren Kerimhan Duman'ın diziden ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor. Kerimhan Duman Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı sorusunun yanıtı herkes tarafından araştırılıyor. Arka Sokaklar sezon finali bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Her sezon finalinde olduğu gibi bu sezon finali de oldukça heyecan verici bitti. Kerimhan Duman'ın Arka Sokaklar kadrosundan ayrıldığı henüz kesinleşmedi. Ancak son zamanlarda rolü Bir Hayli azalmıştı. Genç oyuncunun Bu sebeple Ayrılık kararı aldığı öne sürülüyor.