Armağan Çağlayan Altın Kelebek adaylığından çekildiğini duyurdu

TAKİP ET

Armağan Çağlayan YouTube kanalı gör beni ve Dur bir dinle ile Altın Kelebek ödül törenlerinde dijital en iyi içerik olarak aday gösterilmişti. Bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Armağan Çağlayan, Altın Kelebek adaylığından çekildiğini duyurdu.

Reklam
Reklam

Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalları olan "Gör Beni" ve "Dur Bi Dinle" ile Altın Kelebek Ödülleri'nde  "dijital en iyi içerik" alanında aday gösterilmişti. YouTube'da yayınladığı içerikler izlenme rekorları kıran Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Altın Kelebek adaylığından çekildiğini duyurdu. Armağan Çağlayan açıklamasında ekip arkadaşları ile görüştüğünü belirterek çekilme kararı aldıklarını dile getirdi.

Adaylıktan çekildiğini açıkladı

Altın Kelebek ödüllerinde en iyi dijital içerik olarak aday gösterilen Armağan Çağlayan, Bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak adaylıktan çekildiğini duyurdu. Adaylıktan çekilme kararı alırken ekip Arkadaşlarından da onay aldığını belirten Armağan Çağlayan, “Sosyal medyanın ve YouTube seyircisinin bize verdiği ödülden hiçbir ödülün daha önemli olmadığına karar verdik” dedi.