Armağan Çağlayan takipçisine cevabı ile ayar verdi! "Çok kilo almışsınız" diyen takipçisine yanıt

TAKİP ET

Son zamanlarda YouTube üzerinden yaptığı programla gündeme gelen Armağan Çağlayan şimdi de takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi. Çağlayan'ın takipçisi kendisine "çok kilo almışsınız" yorumunu yapınca ünlü televizyoncudan yanıt gecikmedi. İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan son zamanlarda YouTube kanalında sunduğu program ile gündeme geliyor. Açık sözlülüğü ve sivri dili ile bilinen ünlü televizyoncu sosyal medya hesabında dün bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafa gelen yorumlardan birine sinirlenen Çağlayan o yorumu yapana ayar verdi.

Televizyonda yaptığı programlarla unutulmaz zamanlara imza atan Çağlayan, aldığı kilolarla gündem oldu. Paylaştığı fotoğrafın altına gelen “çok kilo almışsınız” yorumuna ise “Siz mi taşıyorsunuz eve giderken?” yanıtı ile sinirini belli etti.
YouTube kanalında “Gör Beni” adlı programı sunan Çağlayan, Twitter hesabından konuk etmek istediği kişiye ilişkin şaşırtıcı bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım…
“Gününüzü şenlendireyim mi? Gör Beni’de konuk olmak için Ajdar’ı aradık. Konuk olmak için 1 milyon Euro istedi."

İlk olarak 2003 senesinde “Popstar Türkiye” yarışmasında tanınan Ajdar’ı programa çağırmak için iletişime geçtiklerini lakin istediği ücrete karşı şok olduklarını belirtti. Çağlayan’ın bu paylaşımına yorum yağdı.

ArmağanÇağlayan Armağan Çağlayandan Yanıt Takipçisine ayar verdi