ASDEP Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanır?

TAKİP ET

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alım başvurularının tamamlanmasının ardından gözler sonuçlara çevrildi. Heyecanla beklenen sonuçlar ne zaman açıklanacak soruları sorulmaya başladı. ASDEP sonuçlarında son durum nedir? ASDEP personel alım sonuçları ne zaman açıklanacak? ASDEP hakkında detaylar...

Reklam
Reklam

ASDEP personel alımlarına başvuruda bulunan adaylar sonuçları heyecanla beklemektedir. Personel alım ilanının yayınlanmasının ardından başvurular 10-20 Ocak aralığında gerçekleşti. Bu nedenle biten başvurular sonrasında sonuçların ne zaman açıklanacağı merak edilmektedir. Sınava girmeye hak kazanan adayların sınav zamanı, sınav yeri ve detayları resmi internet sayfasında yer almaktadır. ASDEP personel alımı ve sınav detaylarına dair merak edilenler...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı ?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir tarih bilgisi verilmedi. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar, sınavın yeri, günü ve saatine ilişkin bilgileri Bakanlığın resmi internet sayfasında (www.aile.gov.tr) ve Kariyer Kapısı İşe Alım Platformunda (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden görüntüleyebilecek olup ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

ASDEP personel alımı sözlü sınav detayları

Sınav, sözlü olarak Ankara’da yapılacaktır.

Sözlü sınava katılmayı hak kazandığı halde sınava katılmayan adaylar başarısız sayılarak değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sözlü sınav aşamasında sınav kurulu tarafından tutulacak tutanak haricinde sesli veya görüntülü herhangi bir kayıt alınmayacaktır.

Adaylar sınava gelirken yanlarında geçerli bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı veya pasaport) bulunduracaklardır.

Sınav sonucu ilan tarihinden itibaren bir yıl süreyle geçerlidir. Adayların bu sınava ilişkin hakları bu süreyle sınırlı olup, daha sonraki sınavlar için müktesep hak veya herhangi bir öncelik teşkil etmez.

ASDEP personel alımı ASDEP sonuçları açıklandı mı Aİle ve Soyal Hizmetler personel alımı