Asgari ücret zammında ikinci toplantı başladı! Asgari ücret bugün açıklanacak mı?

TAKİP ET

Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olması konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Kabine toplantısında önemli açıklamalar gelmiş ve Erdoğan, Asgari Ücret Tespit Komsiyonu'nu işaret etmişti. Kabine'nin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin başkanlığında Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirmişti. Dün gerçekleşen ilk toplantının ardından bugün ikinci toplantı da başladı.

Reklam
Reklam

Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olması konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Kabine toplantısında önemli açıklamalar gelmiş ve Erdoğan, Asgari Ücret Tespit Komsiyonu’nu işaret etmişti. Kabine’nin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin başkanlığında Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirmişti. Dün gerçekleşen ilk toplantının ardından bugün ikinci toplantı da başladı. Dün yapılan asgari ücret ara zammına dair ilk toplantı sonrasında gözler bugünkü ikinci toplantıya çevrildi. Bakan Vedat Bilgin başkanlığında ikinci toplantı da başladı. Peki, asgari ücret zammı bugün açıklanacak mı? 2022 asgari ücret ara zammı ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? İşte detaylar…

İkinci Toplantı Başladı

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılması talep edilen ara zamla ilgili dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin başkanlığında ilk toplantı gerçekleşmişti. Dünkü toplantının ardından gözler bugün yapılacak ikinci toplantıya çevrildi. İşçi kesimini temsil eden TÜRK-İŞ, işveren kesimini temsil eden TİSK'in yer aldığı komisyon bugün Çlaışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in başkanlığında ikinci kez toplandı.

Toplantı Sona Erdi

2022 yılının Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılması ile ilgili Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun bugün gerçekleştirdiği toplantı sona erdi.