Asgari ücretli çalışanlara talih kuşu kondu! Meclis karar verdi! Açıklama geldi! Binlerce lira ikramiye var

TAKİP ET

Herkesin bildiği gibi Türkiye'de milyonlarca asgari ücretli çalışan bulunuyor. Ve Ocak ayında zam yapılmıştı. Fakat Ocak ayında yapılan zamlar yüksek enflasyon sonrasında eridi gitti. Ankara'dan son gelen haberler ise yüzleri güldürecek.

Reklam
Reklam

Ankara kulislerinden bomba bir haber geldi. Bu anlamda sürekli olarak emekli vatandaşlarımızın aldığı ikramiyeler bundan sonra asgari ücretli vatandaşlara da verilebilir. Ülkemizde herkesin bildiği gibi 14 milyon asgari ücretli vatandaş geçim mücadelesi veriyor. Son yapılan zam ile birlikte maaşları 4.250 TL olmuştu. Fakat yüksek enflasyon rakamları sonrasında alınan paralar erimiş durumda. Yapılacak olan asgari ücretliye ikramiye parası bu durumda vatandaşlara ilaç olacak cinsten. Haberimizin detayları sayfamızda yer alıyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milyonlarca Asgari Ücretliye Yeni Müjde! Maaşlar Bir Kez Daha Değişecek


Milyonlarca Asgari Ücretliye Yeni Müjde! Maaşlar Bir Kez Daha Değişecek


Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Asgari ücretli, emekli, memur, işçi için düğmeye basıldı! İşte paraların hesaplara geçeceği tarih!


Asgari ücretli bayram ikramiyesi alacak mı 2022? Asgari ücretliye ikramiye var mı? 





 

MECLİS'TE TEKLİF GELDİ! 


14 milyon asgari ücretli çalışan için müjdeli bir karar bekleniyor. Emekli olan vatandaşlar için verilen kramiye ödemeleri eğer karar çıkarsa asgari ücretle çalışan vatandaşlar için de verilecek. Bilindiği gibi ewmeklilere iki bayram da olmak üzere toplamda 2.200 TL veriliyordu. Emeklilere verilecek olan bu rakamın asgari ücretliler için ise 2.500 TL olması öngörülüyor. 


 

KURBAN VE RAMAZAN BAYRAMINDA HESAPLARA YATACAK


Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı bağlamında verilen ikramiyeler asgari ücretliler içinde uygulanacak. Bu verilecek olan ikramiye dışında ise asgari ücretlilere Temmuz ayında enflasyon oranı kadar zamda yapılacak. Zam ve ikramiyeler ile birlikte vatandaşlarımız ekonomik olarak oldukça nefes alacak. 14 milyon emekliye biraz olsun ilaç gibi gelecek.