Asiye Ateş son sağlık durumu nasıl? Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in tedavisi başladı

TAKİP ET

Gaziantep yaşayan ve pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'ni tedavisine başlandığı açıklandı. Türkiye'nin son günlerde gündeminin üst basamaklarında yer alan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in son sağlık durumu merak ediliyor. Peki Asiye Ateş son sağlık durumu nasıl? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Gaziantep’te bir sokakta oyun oynarken pitbull cinsi iki köpeğin kendisine saldırmasıyla ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş’in sağlığının son durumu Türkiye gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan küçük kızın sağlık durumunun kritik olduğu geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Milyonlarca insan Asiye Ateş’in sağlığının ne durumda olduğunu öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Asiye Ateş son sağlık durumu nasıl?
Asiye Ateş Son Sağlık Durumu Nasıl?

Geçtiğimiz günlerde iki pitbull cinsi köpeğin saldırısıyla ağır yaralanan Asiye Ateş’ e ilk müdahale Gaziantep Üniversite Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yapılmıştı. Daha sonra da özel bir hastaneye sevk olan Asiye Ateş’in tedavisine başlandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın talimatları doğrultusunda genç Asiye, özel bir uçakla birlikte Antalya Akdeniz Üniversitesi Pediatri Yoğun Bakım Ünitesi’ne alınarak tedavi altına alınmaya başlandı. 
Asiye Ateş’in tedavisini gerçekleştirmeye devam eden Prof. Dr. Ömer Özkan yoğun bakımda tedavisi süren Asiye Ateş’in saat 13.00 sularında ameliyata alındığını ve doku nakline başlandığını açıkladı. Genç kızın tedavi süreci devam ederken, hayati tehlikeyi atlattığı ifade ediliyor. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan ağır yaralanan Asiye Ateş’in babası Hüseyin Ateş ile telefon üzerinden görüştü. Hüseyin Ateş’e kızının iyileşmesi için gerekli tedavilerin yapılacağını söyleyen Erdoğan bu konuda herkesin seferber olacağını ifade etti.

Asiye Ateş Asiye Ateş son durumu Asiye Ateş sağlık durumu