Aşk Adası'na katılan Türk kızı Ekin Su Cülcüloğlu tüm erkeklerle öpüştü, adayı karıştırdı

TAKİP ET

İngiltere'de izlenme rekorları kıran Reality Show Aşk Adası'na Türk oyuncu katıldı. Ekin Su Cülcüloğlu, yarışmaya girer girmez ortalığı karıştırdı. Türkiye'de yayınlanan bir dizi de seri katili canlandırdığını söyleyen Ekin Su Cülcüloğlu, İngiliz basınının da dikkatini çekti. Yarışmadaki erkeklerin hemen hemen hepsi ile yakınlaşan ve öpüşen Türk kızı Aşk Adası'na damga vurdu.

Reklam
Reklam

İngiltere'de yayınlanmaya başladığı günden beri çok konuşulan ve reyting rekorları kıran realiti şov Aşk Adası Türk kızının gelmesi ile birlikte adeta çalkalandı. Oyuncu Ekinsu Cülcüloğlu, Yarışmada yaptığı açıklamalar ve davranışları ile birlikte rakiplerine zor günler yaşatıyor. Aşk Adası’nın Türk kızı ortalığı adet kasıp kavururken sık sık İngiliz basınına da konuluyor.
 

Türkiye'de yayınlanan dizide seri katili oynadım

Aşk Adası programında Liam Llewellyn ile Randevuya çıkan Ekin Su Cülcüloğlu, Türkiye'de dizilerde oynadığını ve gerçekten tuhaf karakterler canlandırdığını söyledi. Genç kadının yakın tavırları uzun zamandan beri Liam’ın flörtleştiği Gemma’nın tepkisine sebep oldu. Ancak kendisine gelen tepkilere Hiç aldırış etmeyen Türk kızı, Geçen pazar günü Davide Sanclimenti ile öpüştükten sadece birkaç saat sonra bu defa yarışmaya yeni katılan Jacques O'Neill'le flört etmeye başladı.

Aşk Adasında gerçek kimliği ortaya çıktı

Türkiye'de sahne sanatları eğitimi aldıktan sonra İngiltere'ye giden Ekin Su Cülcüloğlu, burada arkadaşlarına kendisini farklı bir isimle tanıttı. Arkadaşlarının 'Susie' olarak tanıdığı Türk kızının gerçek kimliği ise Aşk Adası’na katıldıktan sonra ortaya çıktı. İngiltere'deki arkadaşlara Ekin Su Cülcüloğlu için her zaman ünlü olmak istediğini ve sahne sanatları okuduğunu belirterek Aşk Adası’nda olmanın ona yakıştığını söyledi.
 

Hayatımın aşkını arıyor

27 yaşındaki Türk kızı hayatını Londra ve İstanbul arasında geçirirken geçtiğimiz çarşamba akşamı Aşk Adası yarışmasına katıldı. Yarışmaya girer girmez ilgi çekmeyi başaran Türk yarışmacı, özellikle diğer kadın yarışmacılara yaptığı yorumlarla çok konuşuldu. Ekinsu cülcüloğlu, Aşk Adası yarışmasına mevsimlik bir aşk için katılmadığını belirterek hayatının aşkını bulmak istediğini söyledi. Kendini beğenmiş insanları sevmediğini dile getiren Ekin Su Cülcüloğlu, "Beni en çok etkileyen şey beyin! Zeki, iyi sohbet edebildiğim birini arıyorum." dedi.
 

Türkiye'den de destek geliyor

İngiltere'de izlenme rekorları kıran Aşk Adası yarışmasında yarışan Ekin Su Cülcüloğlu’na Türkiye'den de büyük destek var. Sosyal medyada da çok sayıda destek yorumu alan genç yarışmacı daha önce Kuzey Yıldızı ilk aşk dizisinde ekrana gelmişti.